Θ. ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ: Ο εργολάβος είναι από Αλβανία και αν ναι, γιατί δεν προτιμήθηκε ένας Κώος εργολάβος ή άλλος Δωδεκανήσιος;

Θέμος Κουκούλας.jpg

Σαν τοπικός Σύμβουλος της «Δύναμης Αλλαγής» και σαν Γενικός Γραμματέας Νομαρχιακής Δωδεκανήσου του ΛΑΟΣ – Εθνική Ενότητα, θέλω γρήγορα και άμεσα να μάθω από την παράταξή μου τον τρόπο και την διαδικασία που δόθηκε η εργολαβία της αποκατάστασης του δρόμου από την ΔΕΗ έως τον Φάρο, λόγω των ζημιών από τον σεισμό.
Επίσης θέλω να μάθω αν ο εργολάβος είναι από Αλβανία και αν ναι, γιατί δεν προτιμήθηκε ένας Κώος εργολάβος ή άλλος Δωδεκανήσιος. Τελικά πρέπει να ξεπουληθούν όλα σε αυτήν την χώρα και σε αυτόν τον τόπο;

Δεν θέλω και δεν μου αρέσει να δημιουργώ προβλήματα, ούτε και να τα ισοπεδώνω όλα, αλλά βρε αδελφέ, μιλάμε για τα αυτονόητα, για τον τόπο και για την πατρίδα μας. Ήδη, είτε το θέλουμε είτε όχι, έχουμε απεμπολήσει την Εθνική μας κυριαρχία σαν Έθνος. Και δυστυχώς με φουλ τις μηχανές πάμε και για αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού πλέον.

Τελικά εάν όλοι εσείς, αιρετοί, Δημοτικοί Σύμβουλοι, βολευτές και συνδημότες και διάφορες ΜΚΟ, θέλετε να γίνεται προστάτες των λαθρομεταναστών, μπράβο σας, το πετύχατε. Αλλά να γνωρίζετε ότι κάποτε το τίμημα που θα χρειαστεί να πληρώσετε, θα είναι πολύ μα πολύ μεγάλο και βαρύ, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τις νεότερες γενιές.

Ξυπνάτε, ξυπνάτε αγαπητοί Κώοι συνδημότες

Θέμος Κουκούλας

http://www.vimatisko.gr/?page=news&records=details&_p.id=47853

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s