Σε ξενοδοχείο ιδιοκτησιας της κ.Μ. Τριανταφυλλοπούλου η διαμονη και διατροφή του Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Ορχηστρών με 20.220 χιλιάδες ευρώ.

triantafilopoulou.JPG

Σε ξενοδοχείο(Hotel ANASTASIA) ιδιοκτησίας της κ.Μ. Τριανταφυλλοπούλου η διαμονή και διατροφή του Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Ορχηστρών με το ποσό των 20.220 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε τον πίνακα με τα ποσά και το πρακτικό απο την συνεδρίαση του ΔΟΠΑΒΣ στο οποίο είναι μέλος  η κόρη της κυρίας Τριανταφυλλοπούλου η οποία και ήταν υποψήφια με την παράταξη Δύναμη Αλλαγής του Γ.Κυρίτση.

Στιγμιότυπο οθόνης (67)Στιγμιότυπο οθόνης (68)

 

ΔΟΠΑΒΣ : “Νέος συμπληρωματικός διαγωνισμός για τις υπηρεσίες φιλοξενίας και διατροφής στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

Η Επιτροπή Διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας φιλοξενίας και διατροφής μελών του Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Ορχηστρών, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των διαδικασιών του διαγωνισμού, σύμφωνα με όλα όσα προβλέπει ο νόμος.

Η Επιτροπή, που αποτελείται από υπαλλήλους του ΔΟΠΑΒΣ, βάσει της διακήρυξης συνέταξε το πρακτικό κατακύρωσης, σύμφωνα με το οποίο ως προσωρινοί ανάδοχοι ορίστηκαν οι : HOTEL ANASTASIA & APARTMENTS και Ε.ΣΒΥΝΟΥ Α.Ε, γεγονός που κατακυρώθηκε και από το Δ.Σ του ΔΟΠΑΒΣ.

Ακολούθως, όπως προβλέπει ο νόμος, η Επιτροπή Διαγωνισμού στις 6 Ιουνίου 2017, με την αρ.πρωτ.1267 έγγραφη πρόσκληση, σύμφωνα με το Άρθρο 10 παράγραφος 3 της διακήρυξης, κάλεσε τους προσωρινούς αναδόχους να προσκομίσουν εντός δέκα ημερών τα δικαιολογητικά κατακύρωσης.

Στις 16 Ιουνίου 2017 η Επιτροπή παρέλαβε τα δικαιολογητικά κατακύρωσης, όπου η Ε.ΣΒΥΝΟΥ Α.Ε είχε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Όσον αφορά το HOTEL ANASTASIA & APARTMENTS, κατατέθηκε ο φάκελος των δικαιολογητικών, αλλά σύμφωνα με το καταστατικό της επιχείρησης και βάσει του Ν.4412/2016 Άρθρο 24 διαπιστώθηκε ασυμβίβαστο.

Κατόπιν αυτών η Ε.ΣΒΥΝΟΥ Α.Ε θα οριστεί τελικός ανάδοχος, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Παράλληλα ζητείται η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τις Φιλαρμονικές Δήμου Σερρών, Δήμου Λάρισας και Κράμμερ Ουγγαρίας. Οι σχετικές διαδικασίες προχωρούν άμεσα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

2 Comments

  1. 20 χιλιαδες ευρώ για να τα βγαλει μια οικογένεια πρεπει να δουλευουν δυο ατομα για 2 χρονια2.Και εσω τσουπ με μια ανάθεση ο δημαρχος σε φτιαχνει.Για το ασυμβίβαστο??? Απλα για γέλια.Οταν μιλας για ηθος στο δημοτικο συμβουλιο απλα δεν συμμετέχεις σε κανεναν διαγωνισμο.Καλα κρασιά κυρια. Μαίρη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή

imaginistes

«Τα όνειρα σου μην τα λες γιατί μια μέρα κρύα μπορεί και οι φροϋδιστές να 'ρθούν στην εξουσία»

Οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία

Το ιστολόγιο του Νίκου Σαραντάκου, για τη γλώσσα, τη λογοτεχνία και... όλα τα άλλα

To Koskino

For a revolutionary poetry of our times

epirustoday.com

Ιωάννινα-Ηπείρος-Ελλαδα-Κόσμος

Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

κατά του Ανορθολογισμού, απ' όπου κι αν προέρχεται

blog it

QUAERE VERUM:ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Condensation Cube Project

χώρος συμπύκνωσης

Το Κλειδί της Σκέψης

Σκέψεις πάνω στην ψυχολογία, την κρίση αξιών και τρόποι αυτοβελτίωσης

Αρέσει σε %d bloggers: