ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Αν δεν υπάρξει πλήρης νομική κάλυψη εγγράφως από πλευράς υπ. Δήμου Κω θα επανεξετάσουμε τη θέση μας ως προς τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό

20170614_170105.jpg

Απάντηση στην χθεσινή δημοσιοποίηση του θέματος της εξαγοράς έκτασης για την δημιουργία χώρου στάθμευσης στην Αντιμάχεια από την παράταξη ΟΡΑΜΑ με αφορμή την καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Ν. Μυλωνά:

ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΙΡΗΝΗ

ΚΩΣ 14.06.2017 Προς : Οικονομική Επιτροπή

Δήμου Κω

Κυρίες και Κύριοι, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του της Κω,

Η μέχρι τώρα πορεία μου και παρουσία μου στην κοινωνία της Αντιμάχειας επιβεβαιώνει τόσο την ηθική της πορεία όσο και το σεβασμό στους κανόνες και τους νόμους. Αυτό αφορά στο σύνολο των μελών της οικογένειάς μου και δεν δέχεται αμφισβήτηση από κανένα πολίτη της Αντιμάχειας αλλά και του νησιού στο οποίο δραστηριοποιείται ο σύζυγός μου ως γιατρός και από τον 9ο του 2014 ως δημοτικός σύμβουλος.

Η εκλογή του άλλωστε, αν και ήταν η πρώτη φορά που εξέθεσε υποψηφιότητα, επιβεβαιώνει την εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό του και την οικογένειά μας.

Ακολουθώντας πιστά τα προβλεπόμενα από την προκήρυξη για την αγορά από το δήμο της Κω ακινήτου στο κέντρο της Αντιμάχειας, καταθέσαμε την προσφορά μας και στην β΄ φάση του διαγωνισμού όπως προέβλεπε η προκήρυξη, ήμασταν οι μοναδικοί μειοδότες.

Στη συνέχεια παρακολουθούμε με έκπληξη και αγανάκτηση να δημιουργείται θέμα στα τοπικά ΜΜΕ για το συγκεκριμένο διαγωνισμό. Δεν θα σχολιάσουμε επί του παρόντος τα κίνητρα του καθενός, επιφυλασσόμαστε όμως για κάθε νόμιμη ενέργειά μας για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Επειδή η νομιμότητα για μας ήταν, είναι και θα είναι οδηγός μας στη ζωή, παρακαλούμε στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της 14/06/2017 να αναβληθεί η λήψη απόφασης για την κατακύρωση του διαγωνισμού.

Σας δηλώνουμε δε ότι αν δεν υπάρξει πλήρης νομική κάλυψη εγγράφως από πλευράς των υπηρεσιών σας για όλη την διαδικασία που δεν θα αφήνει σκιές για την οικογένεια μου, θα επανεξετάσουμε την θέση μας ως προς την συμμετοχή μας στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Μετά τιμής

Χατζηεμμανουήλ Ειρήνη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή

imaginistes

«Τα όνειρα σου μην τα λες γιατί μια μέρα κρύα μπορεί και οι φροϋδιστές να 'ρθούν στην εξουσία»

Οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία

Το ιστολόγιο του Νίκου Σαραντάκου, για τη γλώσσα, τη λογοτεχνία και... όλα τα άλλα

To Koskino

For a revolutionary poetry of our times

epirustoday.com

Ιωάννινα-Ηπείρος-Ελλαδα-Κόσμος

Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

κατά του Ανορθολογισμού, απ' όπου κι αν προέρχεται

blog it

QUAERE VERUM:ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Condensation Cube Project

χώρος συμπύκνωσης

Το Κλειδί της Σκέψης

Σκέψεις πάνω στην ψυχολογία, την κρίση αξιών και τρόποι αυτοβελτίωσης

Αρέσει σε %d bloggers: