Μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιάννη Κιάρη κατέθεσε η Βάσω Παντελίκιζη. Σιωπή από ΣΕΜΜΕΚ!

pantelikizh_dhras1

Τελευταία μας πήρε ξώφαλτσα μια μήνυση της κ. Παντελίκιζη προς το Όραμα για την περσινή παρακαλώ -17 Ιουλίου 2016- καταγγελία της παράταξης για τις απευθείας αναθέσεις σε κλιματιστικά κλπ. Τώρα για ποιο λόγο ενώ όλα τα μέσα (συνολικά 37 αποδέκτες εντός και εκτός νησιού) δημοσίευσαν τη συγκεκριμένη καταγγελία η κ. Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ επέλεξε να μηνύσει μόνο την Aegeanews για την δημοσίευσή της (;;) είναι δικό της θέμα (εσώψυχο). Και μακάρι να μην τεθεί στο αρχείο και να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο… (για να καταγραφεί αυτή η πρωτοτυπία).

Άλλωστε ως Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ δικαιολογημένα ίσως θεωρεί την δημοσίευση καταγγελιών της μειοψηφίας ως… «παράνομη». Σκεφτείτε τώρα κι εμείς -αν μπαίναμε σε αυτή τη λογική της δικομανίας- να την μηνύαμε από την πλευρά μας για ψευδή καταμήνυση (που είναι καραμπινάτη περίπτωση) και να αρχίζαμε μια τέτοια ανούσια αντιπαλότητα… Θα οδηγούσε πουθενά; Φαύλος κύκλος (χάσιμο χρόνου, πολλή κακία για το τίποτα) και αποπροσανατολισμός.
Μακάρι κάποια στιγμή οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι να αφήσουν πίσω όλα όσα μας χωρίζουν και να δουν ως «αντιπάλους» τους μόνο τα προβλήματα, αλλιώς αυτά θα χρονίζουν και θα διογκώνονται ενώ οι ίδιοι θα έρχονται και θα παρέρχονται  (αυτο)ανατρεπόμενοι.

Γιάννης Κιάρης

Ολόκληρο το άρθρο του Γιάννη Κιάρη θα το βρείτε εδώ: http://www.aegeanews.gr/news/74387/pleiopsifia-ton-mi-ygion-epangelmation-nootropia-tou-ygious-dimotikou-symvouliou-os-antanaklasi/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s