Γιατί δημοσιογραφία σημαίνει πρώτα απ’ όλα ρήξη!!!

genethlia-dimarxou2.resized

Ναι ρήξη με την εξουσία και όταν αποφασίζεις ότι θα έρθεις σε ρήξη με οτιδήποτε στραβό βλέπεις, τότε είσαι τίμιος, ειλικρινής, δίκαιος, δημοσιογράφος. Ο δημοσιογράφος λογοδοτεί απέναντι στην αλήθεια, τους αναγνώστες του, τους ακροατές του, πουθενά αλλού! Και πάντα σέβεται τον συνάδελφο του… δημοσιογράφο ειδικά όταν αυτός από ανθρώπους σαν τον Δήμαρχο της Κω κ.Κυρίτση, κυνηγήθηκε, φιμώθηκε ,συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία , μετακινήθηκε σε άλλες θέσεις….παραμένει απλήρωτος για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο. Ο δημοσιογράφος πρέπει να ασκεί κριτική και έλεγχο στην εκάστοτε εξουσία γνωρίζοντας ότι οι βάσεις της ελευθεροτυπίας είναι τόσο δυνατές και στέρεες, ώστε να αποκλείουν «παραχωρήσεις», «υποχωρήσεις» ή «στρογγυλέματα».

Είδηση είναι όταν οι δημοσιογράφοι μετακινούνται σε θέσεις στο ληξιαρχείο και  ως γραμματείς σε κάποιο γραφείο….και ο συντηρητής του σταδίου κύριος Σ.Χατζηστέργος να βαπτίζεται δημοσιογράφος της Δημοτικής Τηλεόρασης.

Πολύ φτωχό το δημοσιογραφικό τραπέζι. Καλή σας όρεξη!!!

1 Comment

  1. Πια ρήξη βρε Γιωργάκη που μόνο ανακοινώσεις και δελτία τύπου των Δημάρχων του σΟυΡΑΜΑΤΟΣ είχες μάθεις να κάνεις;;; Τώρα διαμαρτύρεται για την μετακίνηση ή για τα χαμένα μεζεδάκια που γεμίζουν μεγάλες κοιλιές;;;;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s