Ν.ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ:ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ…

kantarzis

Δείτε την αποψινή επιστολή του δημοτικού συμβούλου Ν.Κανταρζή στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κύριο Αντώνη Κρητικό…

Κύριε Πρόεδρε

Οργή και αγανάκτηση μου προκαλεί δελτίο τύπου της Δημοτικής Παράταξης «ΟΡΑΜΑ» , σχετικά με την ενοικίαση του Δημοτικού ακινήτου «ΑΚΤΑΙΟΝ».

Είναι τουλάχιστον άστοχο να δημοσιεύουν δελτίο τύπου , αποκαλώντας τα μέλη της Δημοτικής Αρχής «ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ» , να τους κατηγορεί για «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ» για «ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» και για «ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ».

Δεν μπορώ να κατανοήσω πως μπορούν να εκφράζονται έτσι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ενός μικρού Δήμου , όπου όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ο καθένας έχει τη δική του διαδρομή , ευτυχώς γνωστή σχεδόν στο σύνολο της μικρής μας κοινωνίας.

Κύριε πρόεδρε , θεωρώ ότι στα καθήκοντα του Προεδρείου του Δ.Σ. είναι και η προστασία του κύρους και της προσωπικότητας του κάθε μέλους , γι’αυτό και σας παρακαλώ να ζητήσετε από την επικεφαλής της παράταξης «ΟΡΑΜΑ» να ανασκευάσει το εν λόγω δελτίο τύπου.

Διαφορετικά ως όργανο , ανεχόμενοι δηλώσεις του είδους δεν κάνουμε τίποτα άλλο , παρά να συμβάλλουμε και μείς στην απαξίωση  ίσως και στην περιφρόνηση ακόμα  των αιρετών από τους συμπολίτες μας  και φυσικά στην λογική απομάκρυνση της νέας γενιάς από τα κοινά του τόπου τους.

Ευχαριστώ

Νίκος Κανταρζής

Δημοτικός Σύμβουλος

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ  3 διαφορετικών Δημάρχων

Να θυμίσουμε στον κόσμο και ιδιαίτερα στον κύριο Κανταρζή πως μόλις στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο αποκαλούσε τους επιχειρηματίες με τον χαρακτηρισμό ΛΑΜΟΓΙΑ….

Δείτε το βίντεο…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s