ΟΡΑΜΑ: Θρασύδειλοι, έντρομοι και αμήχανοι ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του.

DimosKw_sima.jpg

Θρασύδειλοι, έντρομοι και αμήχανοι ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του.

Νιώθουν τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια τους μετά την αποκάλυψη του τεράστιου σκανδάλου που αφορά στον διαγωνισμό των 65.000€ για το φεστιβάλ των φιλαρμονικών.

Ενορχηστρωτής ένας άνθρωπος που αποτέλεσε την απόλυτα προσωπική επιλογή του κ. Κυρίτση για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.

Μιλούμε για τον κ. Μανούση Νικόλαο.

Ο άνθρωπος αυτός πρέπει απόψε κιόλας να υποβάλλει την παραίτηση του και αν δεν το κάνει, ο κ. Κυρίτσης πρέπει να τον αποπέμψει. Αν και αυτό δε γίνει, τότε η συνενοχή θα είναι προφανής.

Εξηγούμαστε:

O κ. Μουστάκης Δημήτριος, είναι ο ιδιοκτήτης του Μεζεδοπωλείου των Αθηνών που ανέλαβε τον διαγωνισμό και μόνο άγνωστος δεν είναι στον κ. Μανούση.

Εκτός από ιδιοκτήτης του μεζεδοπωλείου, ο κ. Μουστάκης ασχολείται και με τους Ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας “MICROSOLUTIONS”.

Η εταιρεία “MICROSOLUTIONS” συναλλάσσεται τα τελευταία χρόνια με το Δήμο Παλλήνης μέσω απευθείας αναθέσεων σε θέματα τεχνικής υποστήριξης και πωλήσεων σχετικών προϊόντων .

Ταυτόχρονα ο κ. Μανούσης, υπήρξε στο Δήμο Παλλήνης ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου και την επόμενη μέρα της απόλυσής του εξωτερικός συνεργάτης σε θέματα τεχνικής υποστήριξης επί πληρωμή έως και αυτή τη στιγμή (χρυσοπληρώνεται 63 ευρώ ανά ώρα!!!).

Δηλαδή στην αχανή πρωτεύουσα των 5 εκ. ανθρώπων οι κ.κ Μουστάκης και Μανούσης έχουν εδώ και χρόνια μια στενή σχέση ως άνθρωποι των υπολογιστών και όχι μόνο.

Άλλωστε φαίνεται και από αλλού. Διαδικτυακά είναι φίλοι στο προφίλ της εταιρείας «Κοινωνική Εξέλιξη» (η οποία έχει τη δική της ιστορία), ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο κ. Μανούσης.

Και ως επισφράγισμα των στενών τους σχέσεων, τον Μάρτιο του 2014 ο κ. Μανούσης διοργάνωσε στο μεζεδοπωλείο του κ. Μουστάκη (αυτό που ανέλαβε τη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών) την ετήσια χοροεσπερίδα των Κώων της Αθήνας!!! Δείτε το σχετικό linkαπό την aegeanews: http://www.aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=404752

Γι’ αυτό και αυτή η πρεμούρα της τελευταίας στιγμής να παραμείνουν τα πάντα κρυφά. Δεν έστειλαν ούτε σε μια εφημερίδα της Κω την προκήρυξη του διαγωνισμού. Επέλεξαν Ροδιακή Εφημερίδα για να στεφθεί από επιτυχία ο σχεδιασμός τους.

Θεωρούμε ότι το λόγο έχει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας τον οποίο καλούμε δημόσια να παρέμβει, προστατεύοντας το δημόσιο χρήμα και τους πολίτες .

Στον κ. Κυρίτση απομένει η πολιτική επιλογή της αποπομπής του κ. Μανούση ή της ένοχης ταύτισης μαζί του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s