Αφαίρεση πινακίδων τρένου της ΕΛΜΑ Κω

57515f512f715_picture_000000011w22y015zxc023q03c0c3r22(002).jpg

Αίσθηση προκάλεσε γύρω στις 10 το πρωί η αφαίρεση πινακίδων τρένου της ΕΛΜΑ Κω με αφετηρία επί της Ακτής Κουντουριώτη (η οποία ισχύει από το 2011 όταν ήταν σε λειτουργία τα δημοτικά τρένα) μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών που ήταν ήδη επιβιβασμένοι στο τρένο (όπως μας είπε ο επιχειρηματίας η βόλτα για τους συγκεκριμένους τουρίστες έγινε κανονικά παρά το γεγονός ότι είχαν αφαιρεθεί οι πινακίδες και εξηγήθηκε στους τουρίστες -οι οποίοι τραβούσαν φωτογραφίες-τι είχε συμβεί…)

Ο επιχειρηματίας κάνει λόγο για «ρατσιστική επίθεση» της αρμόδιας υπηρεσίας που παρότι υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των ΤΥ του δήμου και της δημοτικής αρχής, θεώρησε ότι η αφετηρία στην δεξιά πλευρά είναι παράνομη μιας και ο αρ. 5 που ορίζεται στην σχετική απόφαση είναι στην αριστερή πλευρά του δρόμου (όπου είναι η στάση των ταξί «δηλ. θέλουν να μας βάλουν να ‘σφαχτούμε’ με τους ταξιτζήδες;»).

Οπως μας δήλωσε ο επιχειρηματίας οι ΤΥ εξήγησαν ότι είναι φυσικό ο αρ. 5 να βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του δρόμου μιας και στην δεξιά δεν υπάρχουν κτήρια.

Το όλο θέμα θα κατεγγελθεί με φωτογραφίες και στοιχεία από την επιχείρηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπενθυμίζοντας ότι ανάλογη ενέργεια είχε γίνει και το 2013 στην στάση της ΕΛΜΑ Κω μπροστά από το άγαλμα του Ιπποκράτη (στον παλιό ανθόκηπο)και τότε δικαιώθηκε παίρνοντας πίσω τις πινακίδες έπειτα από μερικές μέρες.

http://aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=421578#id-557669

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s