Την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Κυρίτση-Σιφάκη για τη διαχείριση των τουριστικών θεμάτων ζήτησε στο City 93 o Δ. Σαράντης!

σαραντης.jpg

Ραδιοφωνική «βόμβα» έσκασε σήμερα σε συνέντευξη του στον καλό συνάδελφο Παύλο Πάτση στο Ράδιο City 93 ο Αντιπρόεδρος του Τουριστικού τμήματος του ΕΒΕΔ, Δημήτρης Σαράντης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαράντης ζήτησε την παραίτηση του δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση και του αντιδημάρχου – υπεύθυνου τουρισμού Η. Σιφάκη για τη συνολική διαχείριση των τουριστικών μας θεμάτων, χρεώνοντάς τους τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς.

Ο κ. Σαράντης τόνισε ότι ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί η Επιτροπή Διαχείρισης των φορέων που ανακοίνωσε ο δήμος Κω για το τουριστικό πρόβλημα στο νησί.

Ενώ σχολίασε σκωπτικά την απάντηση που τους έδωσε ο κ. Σιφάκης σχετικά με την αντιμετώπιση με ίδια μέσα, με διαφημιστικά σποτ από τη δημοτική τηλεόραση των οποίων το μοντάζ θα κάνει ο κ. Μ. Χατζημιχαήλ. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δ. Σαράντης
«αν είναι να τους μεταφέρω τέτοια πρόταση στη Ρόδο (στο ΕΒΕΔ) προτιμώ να πάω σε ένα εστιατόριο να φάω μακαρόνια με κιμά…»

Ο κ. Σαράντης τόνισε ότι αν δεν έχει λεφτά να διαθέσει ο δήμος λόγω έλλειψης εσόδων (παρόλο που άφησε αιχμή ότι μέχρι τώρα επικαλούνταν την κατάργηση του δημοτικού φόρου ενώ από 1/1/16 έχει επιβληθεί τέλος 0,5% επί του τζίρου, άρθρο 20, ν. 2539 του 1997 το οποίο εισπράττει κανονικά ο δήμος) ας ζητήσει από το ΕΒΕΔ.

Ως άμεση ενέργεια που θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει -κατέληξε ο κ. Σαράντης- είναι η προβολή θετικών δημοσιευμάτων για την Κω μέσα από την Daily Mail και τα άλλα μέσα που είχαν φιλοξενήσει πέρσι αρνητικά δημοσιεύματα για αναστροφή των αρνητικών εικόνων για την Κω.

http://aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=421509

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s