Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ…

images_stories_products_53623d030e474_picture_999(5558)

Κυρία Αναγνωστίδου νομίζω πώς ήρθε η ώρα να πάρετε θέση για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, και είναι αρκετά σοβαρές.

Επειδή ενεργείτε σύμφωνα με τους νόμους του κράτους προς όφελος των πολίτων αλλά και επειδή προσπαθείτε να ανταποκριθείτε με σύνεση και ψυχραιμία στην ευθύνη του προϊσταμένου της υπηρεσίας, στην κατεύθυνση τήρησης της νομιμότητας σας καλούμε να πάρετε θέση  για τα τραπεζοκάθισματα που έχουν τοποθετηθεί μέσα στον ποδηλατοδρόμο της οδού 25ης Μαρτίου και εξαφάνισαν τον ποδηλατόδρομο μέρα μεσημέρι…

Δημοσιεύστε τις μελέτες και τις τεχνικές εκθέσεις όπως και τις αποφάσεις που μιλούσαν για δίκτυο ποδηλατοδρόμων….και τέλος με βάση το τοπογραφικό της πλατείας Αγ. Παρασκευής  ζητήστε από τις τεχνικές υπηρεσίες να κάνουν πρόταση ακριβοδίκαιης κατανομής των χώρων και αναβαθμίστε την πλατεία αφαιρώντας τις λινάτσες από τα δέντρα που μόνο καλαίσθητες δεν είναι.

Πάρτε θέση ή παραιτηθείτε  !!!

 

 

2 Comments

  1. Η προϊσταμένη των ΤΥ προεκλογικά πασλακουσε σαν το καναρίνι,τώρα ποδηλατόδρομοι γεμιζουν με τραπέζια, πλατείες χαρίζονται και η κυρια κατάπιε την γλώσσα της…Τον Γιώργη τον προσέχουμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s