Σοβαρότης μηδέν…πήρε πίσω την προτασή του ο κ.Κανταρζής

picture_000000021w22Y015zxc023q03c0322011

Σοβαρότης μηδέν από τον κ.Κανταρζή αφού σε λιγότερο από μία εβδομάδα ανακάλεσε την πρόταση του για παραχώρηση δικού του οικοπέδου όπου θα μεταφερόταν η καταγραφή από το λιμάνι.Ένα θέμα το οποίο και ταλαιπώρησε τόσο πολύ τους επαγγελματίες της πόλης από πέρυσι και μέχρι σήμερα όχι απλά δεν έχει βρεθεί λύση αλλά ο Δήμος είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτος, να θυμίσουμε πως οι δημοτικές τουαλέτες παραμένουν κλειστές, μετατρέποντας τους αρχαιολογικούς μας χώρους σε ένα απέραντο ουρητήριο.

Και ερχόμαστε στις τελευταίες εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδος όπου ο κ.Κανταρζής κατέθεσε πρόταση με δικό του ακίνητο και μάλιστα δωρεάν για να μεταφερθεί η καταγραφή από το λιμάνι στον χώρο που προτείνει. Τον προηγούμενο μήνα ο ίδιος άνθρωπος σε συνάντηση που είχε στην Αθήνα δήλωνε πως αν η κυβέρνηση θέλει να φτιάξει χοτ σποτ στην Κω να φέρει μαζί της και 10 διμοιρίες ΜΑΤ μαζί της…βέβαια μετά πρότεινε τον δικό του χώρο και μετά τον ανακάλεσε…

Βέβαια με την ίδια σοβαρότητα και ο δήμαρχος της Κω από το ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ στην εφημερίδα TELEGRAPH δήλωνε πως και ο χώρος έχει βρεθεί και θα είναι έτοιμος ώστε να μην επαναληφθούν οι περσυνές εικόνες στην πόλης μας. Πώς είπατε? Σοβαρότης μηδέν….Καλό μήνα.

Η.Κ

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s