ΝΕΑ αγωνιώδης ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ των ΦΟΡΕΩΝ προς Δήμο & Κυβέρνηση: ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ για την καταγραφή εκτός πόλης…

timthumbMU33RAQO

Νέα αγωνιώδης συνάντηση των φορέων πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ξεν. Μαριτίνα (κάποιοι που δεν κατάφεραν να πάνε ενημερώθηκαν και συμφώνησαν τηλεφωνικά) ώστε να προχωρήσει το θέμα εξεύρεσης λύσης για την μεταφορά της καταγραφής εκτός πόλης, με τον ορισμό συγκεκριμένο χώρου, για τον οποίο πρέπει απαραίτητα να συμφωνήσουν δήμος και κυβέρνηση.

Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Έν. Ξενοδόχων, του ΕΒΕΔ, του Εμπ. Συλλόγου, της Έν. Διαμερισμάτων, του ΣΕΠΕ Κω, της επιτροπής του Λινοπότι, των Αιμοδοτών και του Δικηγ. Συλλόγου.

Κοινή ήταν η θέση ότι τη λύση έχουν υποχρέωση να την δώσουν οι αιρετοί («γι’ αυτό τους ψήφισαν οι πολίτες») όλων των βαθμίδων. Δήμος και κυβέρνηση έχουν υποχρέωση να καθίσουν το συντομότερο σε ένα τραπέζι και να συνεννοηθούν καταλήγοντας σε μια λύση κοινά αποδεκτή (ώστε να πάψει και η ιδιότυπη «ομηρία) των κατοίκων του Λινοπότι που ακόμα και τις γιορτές θα πρέπει να παραμείνουν στον συγκεκριμένο χώρο, εφόσον  το ΦΕΚ είναι σε ισχύ…)

Στην κατεύθυνση αυτή θα στείλουν μια ακόμη έκκληση που θα υπογράφουν όλοι οι φορείς προς δήμο και κυβέρνηση και εφόσον δεν εισακουστούν σκοπεύουν – σύμφωνα με πληροφορίες- να προχωρήσουν σε πιο δυναμικές ενέργειες, για να τους πιέσουν…

Αναμένεται το επίσημο δελτίο τύπου με τις υπογραφές όλων των φορέων.

 

http://aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=418031

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s