ΟΡΑΜΑ: Τι δεσμεύει τον κ. Κυρίτση να πει ΟΧΙ στο ΚΕΠΥ στο Λινοπότη;;;

dhmarxos-kw

Ας μας επιτραπεί μία σχετικά υπερβατική ανάλυση, όμως η απόλυτη άρνηση του Δημάρχου και των Συμβούλων του έχει ως στόχο να επιβάλει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που προσχηματικά υποστηρίζουν με τις άναρχες κραυγές τους και την ασάφειά τους.

Στο χθεσινό, κατεπείγον, Δημοτικό Συμβούλιο η Επικεφαλής του Οράματος, Ιωάννα Ρούφα, έθεσε προ ημερησίας διάταξης την συζήτηση για τη λήψη απόφασης:

α) ορισμού χώρου εκτός οικιστικής και τουριστικής περιοχής για δημιουργία ΚΕΠΥ, και

β) ψήφισμα – όχι στο ΦΕΚ για ίδρυση του ΚΕΠΥ στο Λινοπότη.

Κανένα από τα δύο θέματα δεν πέρασαν αποκαλύπτοντας την αδυναμία της δημοτικής αρχής να πει ένα επίσημο όχι στα δικά της ανεπίσημα και κραυγαλέα όχι. Αντ’ αυτού θυμήθηκε ένα μήνα μετά να επικυρώσει, δήθεν, την γνωμοδότηση της Επιτροπής Διαβούλευσης την οποία κανένας εκ των δημοτικών συμβούλων δεν γνώριζε. Εκ του αποτελέσματος δεν είχε ούτε τους ψήφους να το περάσει!!! Για τέτοια κατάντια μιλάμε…

Ένα ολόκληρο καλοκαίρι άφησε απροστάτευτους τους πολίτες της Κω και το νησί βαθειά πληγωμένο. Την ίδια ακριβώς στάση επιδεικνύει στους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Δικαίου.

Τι είναι αυτό άραγε που δεν επιτρέπει στον κο Κυρίτση να ψηφίσει όχι  στη δημιουργία  ΚΕΠΥ στο Λινοπότη;;; Τι είναι αυτό που τον δεσμεύει;;; Γιατί αρνείται να υποστηρίξει την απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Ασφενδιού που ομόφωνα απεφάνθη αρνητικά για τη δημιουργία ΚΕΠΥ στο Λινοπότη;;;

Είμαστε στο σημείο μηδέν. Στο έλεος μιας δημοτικής αρχής που δεν μπορεί να διαχειριστεί τον παιδαριώδη, καταστροφικό ετσιθελισμό της. Επειδή το διακύβευμα είναι η ίδια η ύπαρξη της Κω οφείλουμε να αναλάβουμε δράση.

Η ευθύνη όλων μας είναι τεράστια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s