ΟΜΟΦΩΝΗ άρνηση Τοπικού Συμβουλίου Κω να ψηφίσει θέματα που έχουν ήδη ψηφιστεί…

timthumb

Δεν ψηφίζουμε θέματα που έχουν ήδη ψηφιστεί… Δηλώνουμε παρόντες.
Συνδημότες, συνδημότισσες, στις 11/8 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Κοινοτικό Συμβούλιο Κω.


Σε αυτή τη συνεδρίαση το κοινοτικό συμβούλιο Κω, μετά από εισήγησή μας, ΟΜΟΦΩΝΑ αρνήθηκε να γνωμοδοτήσει και να ψηφίσει τα θέματα της ημερήσιας καθώς αυτά είχαν ήδη ψηφιστεί από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Αγνοήθηκε και απαξιώθηκε πλήρως το σώμα και εκμηδενίστηκε η όποια πολιτική του υπόσταση. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά.
Σχεδόν ένα χρόνο τώρα το συμβούλιο της κοινότητας Κω δεν μπορεί να συνεδριάσει καθώς τις περισσότερες φορές έχει απαρτία στην τρίτη πρόσκληση!
Στις 14/7 καλεστήκαμε για συνεδρίαση η οποία, κλασικά, λόγω έλλειψης απαρτίας  δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να εκδώσουν δεύτερη πρόσκληση όπως ο νόμος προβλέπει. Μετά από 1 μήνα προσήλθαμε να ψηφίσουμε θέματα και αιτήσεις που αφορούν φυσικά πρόσωπα (δημότες) αλλά και νομικά πρόσωπα (εταιρείες).
Τα αιτήματα αυτά δεν αναγράφονται ονομαστικά και έτσι οι δημότες αγνοούν για παράδειγμα ότι την ώρα που τα τρένα του δήμου παραμένουν ακινητοποιημένα εγκρίνονται νέες γραμμές ιδιωτικών τρένων.
Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε τις 2 τελευταίες προσκλήσεις για να διαπιστώσετε τη γύμνια ή την κεκαλυμμένη αναδρομική νομιμοποίηση!
Την ώρα που το μεταναστευτικό και οι χειρισμοί προσωπικά του Δημάρχου διέλυσαν την πόλη μας, το κοινοτικό συμβούλιο δεν συζήτησε καν το μείζον αυτό θέμα! Απλά παρακολουθούμε μοιραίοι και άβουλοι την καταστροφή και αισθανόμαστε ανήμποροι να παρέμβουμε. Δεν υπάρχουμε!
Αυτή είναι μια συνειδητή επιλογή του Δημάρχου και των αντιδημάρχων να παροπλίσουν νέους ανθρώπους που συμμετείχαν στην τελευταία εκλογική διαδικασία και τιμήθηκαν από τους πολίτες της κοινότητας Κω.
Θεωρούμε την μη ψήφιση των θεμάτων, που είχαν προ πολλών ημερών ψηφιστεί ερήμην της γνωμοδότησης του συμβουλίου μας, υγιή και ελπιδοφόρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ.
Δηλώνουμε παρόντες και έτοιμοι να αγωνιστούμε με όλους του συναδέλφους μας για το καλό της Κω και των πολιτών της. Απαιτούμε η φωνή μας να ακούγεται. Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κω και κάθε Δημοτικής Κοινότητας του νησιού δεν μπορεί να είναι διακοσμητικό στοιχείο επειδή έτσι το θέλει ο Δήμαρχος!!!
Για το ΌΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Κω
οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Κω
Νίκος Χατζηδιαμαντής – Αθανάσιος Χατζημάρκος – Πέτρος Ν. Πετρής

http://aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=415185

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s