Μαρία Κ.: ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ χώροι – Αναρχία!!! Θα τα στείλω στον Εισαγγελέα & τα ΜΜΕ των Αθηνών…

25HS MARTIOY

Καλή σας ημέρα
Πριν λίγες ημέρες κατέβηκα από το χωριό στην πόλη για να πάω στην τράπεζα (Εθνική)
Είχα να κατέβω σχεδόν 2 μήνες λόγω της δουλειάς μου.
Θέλω να σας πω ότι ένιωσα τέτοια ντροπή και θυμό, που δεν ήξερα πώς να αντιδράσω με αυτά που έβλεπα. Μου ήρθε να βάλω τις φωνές βρίζοντας τους άχρηστους αρμόδιους .


Περπατώντας την 25ης Μαρτίου η οποία υποτίθεται είναι πεζόδρομος, βρήκα τον ποδολατόδρομο γεμάτο από δεκάδες μηχανάκια , ίσως και εκατοντάδες (Δεν λέω βέβαια για την είσοδο της 25ης Μαρτίου γιατί ήταν ορθάνοιχτη. Τίποτα δεν υπήρχε που να απαγορεύει την είσοδο των αυτοκινήτων και των μηχανών).
Πήγα λίγο παρακάτω και κυριολεκτικά έφριξα…… ένα ποδήλατο που είχε πάνω του διαφημιστική πινακίδα παρκαρισμένο με τέτοιο τρόπο, για να δείχνει απέναντι το κατάστημα. Η πινακίδα έγραφε……. και είχε ένα βέλος που έδειχνε το μαγαζί. Το δε μαγαζί, γεμάτο τραπεζοκαθίσματα ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ (αν είναι δυνατόν!!!) , και έξω από τον ποδηλατόδρομο μέσα στην πλατεία πλέον, ένα τεράστιο παγωτό σε απομίμηση, και μια τεράστια πινακίδα των προϊόντων του.
Ο ελεύθερος χώρος να περάσεις; Ελάχιστος. Όλα μαζί. Πινακίδες, πεζοί, μηχανάκια, αυτοκίνητα, ποδήλατα, σε έναν μικρό ελεύθερο χώρο, και όλα αυτά σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
Λίγο παρακάτω, αυτοκίνητο διαφημιστικό αραγμένο όπως κατάλαβα μόνιμα εκεί, επίσης διαφημιστικό της επιχείρησης……
Δεν θα πω για τον δρόμο μέχρι την Εθνική τράπεζα, περίπου τα ίδια, αν και με μεγαλύτερη ¨τάξη¨, τουλάχιστον περπατούσα με ασφάλεια.

Φεύγοντας από την Εθνική τράπεζα είπα να καθίσω να φάω ένα παραδοσιακό γλυκό στου…… Καλύτερα να μην καθόμουν. Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ! Άλλο κατάστημα, έχει τα τραπεζοκαθίσματα του σχεδόν μέχρι την μέση της πλατείας…..

Με λίγα λόγια: Αυτή η αναρχία και η ασυδοσία δεν έχει ξαναγίνει. Δεν θα πω για τους ¨μετανάστες¨ και εγώ και την εικόνα που παρουσιάζει το νησί μας.
Είναι πια γνωστά αυτά.

Με ποιο θράσος και τίνος πλάτες  τα κάνουν αυτά;

Δεν ξέρω αν είναι Κώοι, τότε πολύ χειρότερα. Αν δεν είναι Κώοι, θα τους έλεγα να πάνε από εκεί που ήρθε, αφού δεν σέβεται τίποτα στον βωμό του χρήματος.
 

Θέλω όμως να πώ στους τοπικούς μας άρχοντες του Δήμου, όσο πιο δυνατά μπορώ: ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!
Αρχίζω να πιστεύω πια ότι δεν είναι ανικανότητα όλα αυτά, αλλά συναλλαγή άλλου τύπου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν έχουν τα κότσια να βάλουν  έστω και στο ελάχιστο μια τάξη. Μετά μιλάνε και για τουρισμό. Ποιον τουρισμό; Γιατί να βγει από το ξενοδοχείο του ο τουρίστας; Για να βλέπει την πόλη και το νησί ολόκληρο σε τέτοιο μαύρο χάλι;
Σας λέω ότι μόλις δημοσιευθεί η επιστολή μου και η φωτογραφία, θα τα στείλω στον εισαγγελέα και στα ΜΜΕ των Αθηνών . Και μη μου πείτε είναι δυσφήμηση . Δυσφήμηση είναι αυτό που γίνεται!

Κύριε Κιάρη σας ευχαριστώ για την δημοσίευση.
Μαρία Κ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s