Φύτρωσαν αγριόχορτα στο γήπεδο της Καρδάμαινας.

p19r0qijal1ag112tkrgtp745lh5

Δανειζόμενοι τις φωτογραφίες του πρώην προέδρου της Δόξας Καρδάμαινας Κώστα Καραναστάση (τις ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook) μπορείτε να δείτε την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο Καρδάμαινας.

Παρόλο που μετά από κόπους τόσων χρόνων το χώμα έγινε επιτέλους «πράσινο» φαίνεται ότι η ομάδας της Δόξας θα ταλαιπωρηθεί αρκετά και την φετινή χρονιά αφού είναι προφανές ότι έγινε προχειροδουλειά.

Το γήπεδο έχει γεμίσει τόσα χόρτα, όπως όταν ήταν χώμα και σύντομα πρέπει να βρεθεί λύση έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να το χρησιμοποιήσει για την προετοιμασία της αλλά και να το «χαρεί» την φετινή χρονιά στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων.

Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ αυτή η ομάδα, έχει προσπαθήσει πολύ γι’ αυτό το γήπεδο και είναι κρίμα οι υπεύθυνοι να μην κάνουν σωστά την δουλειά τους, για να αφήσουν διοικούντες, προπονητές, παίκτες και κόσμο να προσπαθήσουν για το καλό του αθλητισμού στην Καρδάμαινα.

*O γενικός αρχηγός της Δόξας Καρδάμαινας Νίκος Περαντωνάκης θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος δηλώνοντας τα εξής: «Η ομάδα σε καμία περίπτωση δεν έχει πρόβλημα με τον δήμο και θέλουμε να υπάρξει παρεξήγηση. Το πρόβλημα μας έχει να κάνει με την λάθος κατασκευή του γηπέδου και ελπίζουμε το πρόβλημα να διορθωθεί άμεσα».
p19r0qijalgefbcu1nvu1gu4k46 p19r0qijam3j7nqq16511uumaiu7 p19r0qijamt0rka25id1ebg16lf8

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s