ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Ζημιά για το νησί μας ο κ.Σιφάκης!

54f438c08c0e8_dsc_0007.resized

Κύριε Κιάρη απευθύνομαι σε εσάς και δια της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας στον κ. Δήμαρχο , γιατί αν απευθυνθώ απευθείας στον  ίδιο τον κ. Δήμαρχο είναι σίγουρο ότι θα έχω και εγώ την τύχη προηγουμένου αναγνώστη σας που ρώτησε πρόσφατα γιατί αργούν να βάλουν την αρπαγή της Ευρώπης στην είσοδο της πόλης και η δημόσια απάντηση του ήταν «Έλα από το γραφείο μου να σου πω…»

Διάβασα λοιπόν σήμερα με ιδιαίτερη προσοχή το γραπτό κείμενο της συνέντευξης του αρμόδιου Αντιδημάρχου για τον Τουρισμό του κ. Σιφάκη. ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΑΥΔΟΣ.

Iδού ακριβώς τι  έγραψε (!!!):  «Θέλω να ενημερώσω σήμερα υπεύθυνα και να δηλώσω ότι η επαφή μου, με την RYANAIR, ξεκίνησε τέλος Οκτωβρίου, όταν και ζητήσαμε αναλυτικό πρόγραμμα της εν λόγω εταιρείας, διατυπώνοντας ταυτόχρονα τη βούλησή μας για συνεργασία, καταθέτοντας συγκεκριμένη πρόταση βασισμένη σε συγκεκριμένο προϋπολογισμό αυξημένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια»

Πόσο θράσος φίλοι συμπατριώτες χρειάζεται να έχει για να λέει ότι η πρώτη του επαφή με την RYANAIR έγινε τέλος Οκτωβρίου αφού  από τον Μάιο ήταν η νέα Δημοτική Αρχή του νησιού μας , και από πρώτη  Σεπτέμβριου  διοικούσε τον Δήμο;  Μήπως επειδή τότε έλειπε διακοπές εκτός Ελλάδας; Και εμείς περιμέναμε ότι τους εκλέξαμε για να δουλέψουν σοβαρά ειδικά για αυτό το φλέγον ζήτημα της κοινωνίας μας;

Για αυτό, κάθε στιγμή που παραμένει στην θέση του αρμόδιου αντιδημάρχου ο κ. Σιφάκης είναι ζημιά για το νησί μας.

Κύριε Δήμαρχε είσαστε συνυπεύθυνος γιατί και εσείς δεν κάνατε τίποτα .

Εκτός κι αν κ. Δήμαρχε δώσατε εσείς την εντολή να μιλήσουν με την εταιρεία μετά από 5 μήνες, ενώ αυτό θα έπρεπε να το κάνετε την επόμενη μέρα των εκλογών.

ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ κ ΣΙΦΑΚΗ ΑΜΕΣΑ. ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ

Λυπάμαι  για την ΑΔΡΑΝΕΙΑ αυτής της δημοτικής αρχής που πίστεψα και εγώ. Δεν σας ψήφισα για να ακούω αυτές τις ψευτοδικαιολογίες. Δουλέψτε αλλιώς φύγετε και εσείς.

Σας ευχαριστώ για την δημοσίευση,τα στοιχεία μου στη διάθεση της aegeanews.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s