ΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΜΗΝΥΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

freatio

Άγγελος Βαβλάς το φτιάξαμε άμεσα χωρίς πολλά πολλά λόγια!!!! Είναι όμως έτσί???

Το συγκεκριμένο φρεάτιο βρίσκεται λίγο πριν την πλατεία στο Πλατάνι ακριβώς έξω απο το ηλεκτρολογέιο του Λεωνίδα Κουρούδη.Το συγκεκριμένο φρεάτιο μας ταλαιπωρεί απο αρχές Ιανουαρίου μία βόλτα στην περιοχή και θα στο που οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής.Τα τηλεφωνήματα στις τεχνικές υπηρεσίες στην Δευακ δεκάδες τους τελευταίους μήνες.Μάλιστα τις 20 τελευταίες μέρες το έχουν επισκευάσει 2 φορές,την δεύτερη έπεσε μέσα ενα μεγάλου κυβισμού τζιπ με ζημίες που ξεπερνούν τα 1500 ευρώ…..αφού καταστράφηκαν οι 2 δεξιές ζάντες,ψαλίδια,αμορτισέρ….

Ο οδηγός του οχήματος κάλεσε αμέσως την τροχαία και κατέγραψαν το συμβάν το οποίο ευτυχώς αφορούσε μόνο υλικές ζημιές,φαντάζεστε να έπεφτε μέσα ενας μοτοσυκλετιστής?????

Ο οδηγός του οχήματος πήγε να καταθέσει μήνυση στο Δήμο αλλα και στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ τον οποίο πήγε και είδε προσωπικά στο γραφείο του. Μάλιστα ο πρόεδρος κ.Κιάρης έκανε ο ίδιος αυτοψία και συνομίλησε με τους επαγγελματίες και άκουσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν μήνες….μαζί με τεχνικούς της ΔΕΥΑΚ οι οποίοι και επισκεύασαν το φρεάτιο.Και όταν δόθηκε η εντολή απο τον πρόεδρο για άμεση αποκατάσταση δεν κατατέθηκε η μήνυση.

Αυτά για την ιστορία για να ξέρει ο κύριος Βαβλάς και να ενημερώνεται πριν γράψει οτιδήποτε.

Σας ευχαριστώ.

1 Comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s