Να σταματήσει η κοροϊδία από τον Τουρίστα Αντιδήμαρχο,κ. Σιφάκη

timthumb

Να σταματήσει τώρα η κοροϊδία πολιτών και επαγγελματιών από τον Τουρίστα Αντιδήμαρχο, κ. Σιφάκη και την παραπαίουσα Δημοτική Αρχή

Μετά από 4 μήνες απόλυτης απραξίας και τραγικών πολιτικών επιλογών η Δημοτική Αρχή μέσα στον πανικό της ανικανότητάς της, καλεί την ύστατη ώρα τους φορείς του τουρισμού να την ξελασπώσουν και να μοιραστούν μαζί της το κόστος της αποτυχίας.

Καλεί σε βοήθεια τους ίδιους φορείς που συγκροτούν τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού και που για δεύτερη φορά απαξίωσε επιδιώκοντας να διαλύσει τον μοναδικό αμιγή οργανισμό τουρισμού που διαθέτει ο Δήμος μας.

Ολοκληρώνοντας τις διακοπές του στην Αμερική ο παρουσιαζόμενος και ως μεσσίας, Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Σιφάκης θυμήθηκε ότι ο Κωακός λαόςτον εξέλεξε και τον πληρώνει μηνιάτικο (ενώ βρίσκεται σε διακοπές) και είπε να περάσει και μια βόλτα από το Δημαρχείο συνεχίζοντας να κοροϊδεύει κατάματα τους αποσβολωμένους φορείς του τουρισμού που εδώ και ένα μήνα τον κατηγορούν για εγκληματική αδράνεια στους χειρισμούς με τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους και εκείνος περί άλλων τυρβάζει.

Αυτό βέβαια αγαπητοί συμπατριώτες για εμάς δεν αποτελεί έκπληξη. Δυστυχώς για ολόκληρη την Κωακή κοινωνία ο κ. Σιφάκης έχει τα προβλήματα του λυμένα. Τα συμβόλαιά του με τους μεγάλους TourOperatorείναι ταχτοποιημένα άρα για ποιον να κάτσει να σκάσει και να χαλάσει τις χειμερινές του διακοπές…

Όσο για τις περίφημες 300.000 Ευρώ του προγράμματος τουριστικής προβολής… «ακούστε» λοιπόν τι θα πληρώσουμε ως δημότες για τη δήθεν τουριστική προβολή του νησιού μας και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για το που ακριβώς θα ξοδευτούν αυτά τα χρήματα.

1. 20.000 Ευρώ για έξοδα μετακινήσεων, οδοιπορικά και διαμονή (για να θυμηθούμε τα μεγαλεία της περιόδου 2007-2010)

2. 10.000 Ευρώ για ημερήσιες αποζημιώσεις (θα τους αποζημιώσετε για να κάνουν την δουλειά που ήδη τους πληρώνετε με μηνιαίο μισθό)

3. 15.000 Ευρώ για αποστολές έντυπου υλικού (άραγε πόσους τόνους έντυπα θα στείλουμε…;)

4. 25.000 Ευρώ για την ανάθεση σε τρίτους της λειτουργίας του Τουριστικού Πόρταλ του Δήμου της Κω (της δικής μας δηλαδή πλατφόρμας από την οποία θα μπορούσαμε και θα καταθέσουμε σχετική πρόταση να βγάζουμε λεφτά ως Δήμος και όχι να πληρώνουμε και από πάνω).

Όσο για την «επιθετική πολιτική προσέλκυσης αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους», στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αγαπητοί συμπατριώτεςδεν περιλαμβάνετε ούτε ένα ευρώ για συνδιαφήμιση με αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους και αν αυτό μας πει ο κ. Σιφάκης ότι υποκρύπτεται στο σκέλος του προγράμματος που αναφέρει 100.000 Ευρώ για συνεργασία με διαφημιστικές εταιρίες τότε τον πληροφορούμε ότι αυτά δεν φτάνουν ούτε για πασατέμπο.

Ευτυχώς που υπάρχει το ΕΒΕΔ και συνεχίζει την κοινή γραμμή που χαράξαμε ώστε να έχουμε τις πτήσεις που βλέπουμε μέχρι στιγμής, ενώ συνεχίζει τις πιέσεις και τις διαπραγματεύσεις με την Ryanair, στο πλαίσιο της σοβαρότητας και της αξιοπιστίας που έδειξε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η Δημοτική Αρχή, αγαπητοί συμπατριώτες, συνειδητά εγκληματεί σε βάρος του τουρισμού. Σε βάρος των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών που δεν έχουν τις προσβάσεις και την άνεση του κ. Σιφάκη. Και όλα αυτά για να ικανοποιήσουν τις πολιτικές εμμονές τους.

Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να επεκτείνουν την υπάρχουσα συμφωνία που έληγε για έναν ακόμη χρόνο ώστε να μην υποστούμε καμία συνέπεια όπως αναλυτικά τις περιγράφει σε σχετικό άρθρο του ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και κατόπιν να εκμεταλλευτούν το υπόλοιπο διάστημα ώστε να επιτύχουν όλα αυτά που έταξαν προεκλογικά υφαρπάζοντας την ψήφο των Κώων πολιτών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s