Βάσω Πη:ο πρώτος διχοτομημένος πεζοδρόμος της Ευρώπης!

25hsmartioy

Η ασύλληπτη  σε έμπνευση , τοποθέτηση οδοφράγματος στην μέση ενός πεζόδρομου, κόβοντας τον στα δύο, και μετατρέποντας ένα τμήμα του σε παρκινγκ για μηχανάκια  μόνο ως κακόγουστο ανέκδοτο μπορεί να χαρακτηριστεί!

Και όμως συνέβη και αυτό ,από τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής, που έχοντας χάσει  κάθε έλεγχο στον τρόπο λειτουργίας της πόλης,  τιμωρούν  πεζούς,  ποδηλάτες  καικαταστηματάρχες.

Δεν είναι οι πολίτες υπεύθυνοι για το χάος που επικρατεί στους δρόμους της πόλης κύριοι  της δημοτικής αρχής, αλλά η ανεπάρκεια σας να εφαρμόσετε τους κανόνες, που ισχύουν σε κάθε πολιτισμένο τόπο!

Υπεύθυνοι για την τριτοκοσμική εικόνα του νησιού είστε μόνο εσείς και κανένας άλλος!  Ας εφαρμόζατε   απλώς  τον κανονισμό λειτουργίας της  πόλης,  που και αυτόν τον βρήκατε έτοιμο από την δημοτική αρχή  του Γιώργου Κυρίτση.

Η ανικανότητα σας, που ταλαιπωρεί καθημερινά πια τους πολίτες ,  είναι ο βασικός λόγος , που το νησί μας έπιασε πάτο.   που ένας επώνυμος τουριστικός προορισμός, κατάντησε να είναι στην πρώτη  θέση των   φτηνών  τουριστικών  προορισμών!

ΒΑΣΩ ΠΗ

Για τον τομέα καθημερινότητας

Της   ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Η φωτογραφία από τον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου είναι σημερινή,η επιστολή της κ.Πή είναι από τον Μάιο του 2013.

Ελπίζουμε άμεσα η κ.Πή να βρει λύση και να βγει η μπάρα που κλείνει τον ποδηλατόδρομο αλλά και να κλείσει επιτέλους ο πεζόδρομος,εκτός αν τώρα σαν δημοτική αρχή δεν τα βλέπουμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s