ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΜΗΤΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΡΩΗΝ ΞΕΝΙΑ???

e77c7-timthumb

Φίλε Νίκο και πρώην σύντροφε θέλω να σου θυμίσω μία από τις επιστολές σου,τότε που ήσουν στην δική μας πλευρά.Τότε ζητούσες απαντήσεις,τώρα τις έχεις αλλά είσαι μαζί τους.

ΠΡΟΣ:

αντιδήμαρχο  Δήμου  Κω

κ. Α. Γεωργαρά

κ. Αντιδήμαρχε,

— Στο  τελευταίο δημοτικό συμβούλιο  καταθέσαμε 2 έγγραφα-προτάσεις που  αφορούσαν την προσπάθεια που  πρέπει να γίνει για την  βελτίωση των εσόδων του Δημου  μας και αφορούσαν:

a) από την πηγή της είσπραξης χρεών παρελθόντων ετών και δειγματολόγια για το μεγάλο χρέος των επιχειρήσεων ΜΗΤΣΗ, για το οποίο είχαμε υποβάλει στο κ. Δήμαρχο από τον Μάιο 2011 συγκεκριμένη πρόταση διαπραγματεύσεων και συμβιβασμού χωρίς να πάρουμε απάντηση

β) από  διαφεύγοντα έσοδα ενοικίασης κοινοχρήστων χώρων και δειγματολογικά την  περίπτωση του πρώην ξενοδοχείου  ΞΕΝΙΑ όπου δημοτικός χώρος πάνω από 1000,00μ2 καταπατάται και δεν  αποδίδονται στο Δήμο μας τα ανάλογα  έσοδα.

Με  αφορμή την με δική σας ευθύνη βεβιασμένη συζήτηση του προϋπολογισμού 2012 στις 7-12-2011 ζητούμε ενημέρωση για τα 2 αυτά ερωτήματα και επιπλέον ερωτήματα για το περιεχόμενο του προϋπολογισμού πριν την όπως-όπως συζήτηση του στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο.

Νίκος Μυλωνάς

δημ. σύμβουλος της Σ.Ε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s