ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ Η ΜΟΝΩΣΗ?

7dhmotiko

Οι μέρες περνούν και μια σοβαρή λύση για τα παιδιά του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κω δεν μπορεί να βρεθεί?Άκουσα το Δήμαρχο να λέει για το 1ο Γυμνάσιο,για την ΑΝΚΩ,για το κλειστό 6 Δημοτικό Πλατανίου,για τη διάσπαση των παιδιών σε διάφορα δημοτικά της πόλης,άκουσα και την τελευταία λύση του απογευματινού σχολείου.Όλα τα παραπάνω χρειάζονται χρόνο,χρήμα,και μελέτες,και γενικά θα δημιουργηθεί μία μεγάλη αναστάτωση και στους σχολικούς χώρους αλλα κυρίως στη ζωή των μικρών μαθητών.

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή στο κτήριο είναι η μόνωση που κακώς αφαιρέθηκε απο τον εργολάβο την στιγμή που έχει υπογράψει οι εργασίες να γίνουν σε δυο φάσεις.Πρώτα να παραδοθεί το κτήριο της Κοραή και μετά το κτήριο στην οδό Ιπποκράτους.Εδώ μπαίνουν κάποια ερωτήματα:

1 Ο εργολάβος δεν έκανε καλά την δουλεία του.(αφαίρεσε την μόνωση και στα 2 κτήρια)

2 Η δημοτική αρχή και οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου έπρεπε να επιβάλουν στον εργολάβο να επαναφέρει την μόνωση στην αρχική της κατάσταση.Πράγμα που δεν έγινε.

3 Γιατί ψάχνουμε χρονοβόρες και υψηλού κόστους λύσεις όταν η δημοτική αρχή και οι ΤΥ του δήμου σε μία εβδομάδα θα επισκεύαζαν την μόνωση?

4 Θεωρώ τυχαίο πως όλα τα ενταγμένα έργα στο ΕΣΠΑ η σημερινή αρχή τα σταμάτησε,έργα τα οποία και δεν τα ψήφιζε όταν ήταν αντιπολίτευση,πως θα τα υποστηρίξει τώρα?

Η λύση κύριοι της Δημοτικής Αρχής,κύριε Δήμαρχε, είναι πως σε μία εβδομάδα μπορείτε να επισκευάσετε την μόνωση,στην ανάγκη το σχολείο να μείνει κλειστό.

Το θέμα είναι αν θέλετε να δώσετε την λύση.

(Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία )

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s