Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.Η.ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ….

5890346

 

Η απάντηση του κ.Ηλία Γερογιάννη σε χθεσινή ανάρτησή μας.

ΚΎΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΖΗΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΎΤΕ ΤΟ ΌΝΟΜΆ ΣΟΥ ΟΎΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΌΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΝΕΙΣ . ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΊΣΩ ΛΟΙΠΌΝ ΌΤΙ ΤΟ PARKING ΑΥΤΌ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΌ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ. ΠΏΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΩΡΑ . ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΏΣΕΩΝ; ΣΟΥ ΓΡΆΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΎΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΎ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΟΥ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΉ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΚΆΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΌΤΙ ΑΠΌ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΌΝΟΜΆ ΜΟΥ ΑΦΟΎ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΙΦΑΚΗ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΌΓΩ PARKING ΟΠΌΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΌΝΟΜΆ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΟΥ.

Και το σχόλιο του κ.Η.Γερογιάννη στο FB

ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Η Kosinfo KOS.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΚΌΜΑ ΑΦΟΎ ΜΆΛΛΟΝ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ η ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΕΣΤΉ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΊΚΑΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ SITE . ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΓΙΑΤΊ ΚΆΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΊΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ «ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ» ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΨΈΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΆ ΠΏΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΛΛΆ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΌΠΩΣ ΘΑ ΉΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΌ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ. ΑΛΛΆ ΌΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΟ

ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ……

Κύριε Γερογιάννη εμείς απλώς ανεβάσαμε ένα μήνυμα που ήρθε επώνυμα μέσω facebook μαζί με φωτογραφικό υλικό απο συγκεκριμένο ΜΜΕ το οποίο και έκοψε το μήνυμα,υπάρχουν και οι φωτογραφίες,αυτο σαν απάντηση στους δημοκρατικούς ιδιοκτήτες που λέτε.

5890346

Στην παραπάνω φωτογραφία που έχουν δημοσιεύσει  αρκετά σαιτ και μπλογκς πάντα εκτός Κω (δημοκρατικοι ιδιοκτητες)φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει πεζοδρόμιο και ο δημοτικός φωτισμός έχει μετακινηθεί προς την ιδιοκτησία σας.

Αν η παραπάνω φωτογραφία είναι ψεύτικη και παραποιεί την αλήθεια σας παρακαλούμε στείλτε μας στοιχεία που λένε το αντίθετο.

Σας ευχαριστούμε.

8 Comments

 1. Δεν γίνομαι δικηγόρος κανενός.μια επίσκεψη επι τόπου ,όπως εκανα κ εγώ απο περιέργεια επειδή γνωρίζω την νομοτέλεια του κυρίου Σιφακη Δημήτριου,θα σας πείσει ποιος έχει δίκιο κ γιατί εδώ κ δυο χρονία που αναμασαται το θεμα παντού, δεν επενέβησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για να τακτοποιοισουν τις καταγγελομενες παρανομιες.όλο το έργο αν θυμάμαι καλά εγίνε επι Δημαρχίας κύριου καϊσαρλη η κυρίου Φακκου.οπότε αν υπάρχει παρανομία η όχι ζητηστε τις ευθυνες απο τον Δήμαρχο της εποχής εκείνης κ τις τεχνικές υπηρεσίες κ όχι εκεί που δεν υπάρχουν. Πιστεύει κανείς ότι επι Δημαρχίας αντίθετης με τα πιστεύω του πρωτού εκλεγέντος Δημοτικού συμβούλου με την Δυναμη Αλλαγής,υιού του κύριου Σιφακη,θα παρέμενε το θέμα απλα προς συζήτηση κ μονο στα διάφορα ηλεκτρονικά μέσα;ας μην γελιομαστε κ Σταματήστε αυτό το αστείο η ας κάνουν επώνυμα καταγγελία στις αρμόδιες αρχές κ όχι ανώνυμα σε εσάς. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ Κ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣΕΣΤΩ Κ ΑΝΩΝΥΜΑ.

  1. Κύριε Δρόσο σας ευχαριστούμε για το μήνυμα σας.
   Εμάς πραγματικά δεν μας αγγίζει το θέμα είναι η δεν είναι νόμιμο το πάρκινγκ-πεζοδρόμιο. Απο εκεί και πέρα αν είναι όλα νόμιμα στο φώς… όχι μην τα στείλετε στο δικό μας μπλογκ στείλτε τα κάπου αλλού.Δημοτικός φωτισμός,τι να πεις η φωτογραφία μιλάει απο μόνη της,είναι ξεκάθαρη,οι κολόνες του δημοτικού φωτισμού βρίσκονται σε ιδιωτική ιδιοκτησία νόμιμο η όχι ας το κρίνουν οι πολίτες.

   1. Οι κολονες πράγματι βρίσκονται εσωτερικά,άλλα πανω στο πεζοδρόμιο.θα ηταν αδύνατο κ τρομερά επικίνδυνο να είχαν τοποθετηθεί στην ιδία ευθεία,δηλαδή μπροστά στο πάρκιγκ.τώρα γιατίκ πως μετατοπίστηκε το πεζοδρόμιο προς τα μέσα κ εγίνε το πάρκιγκ απο εξω,πιστεύω πως αρμόδια για να απαντήση είναι οι τεχνικές υπηρεσίες που,θέλω να πιστεύω έπραξαν βάσει σχεδιών κ αδειοδότησης, κ στην τελική το κατασκεύασαν.ειλικρινά μας έχει κουράσει να διαβαζουμε τόσο συχνα εδώ κ δυο χρόνια για το πάρκιγκ κ πεζοδρόμιο του κυρίου Σιφακη.τώρα γιατί να διαβάζουμε εαν δεν θέλουμε ; δεν φταίμε εμείς οι αναγνώστες σας,αλλά μάλλον εσείς που έχετε μια τόσο καλή κ ενημερωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα,που παρουσιάζει μονίμως πολλά ενδιαφέροντα κ αξιόλογα αρθρα κ ειδήσεις κ πράγματι αγωνίζεται για την πρόοδο του νησιου μας.

   2. Κύριε Δρόσο την δική μας την απορία την εκφράσαμε,και μάλιστα την διαπιστώσατε και εσείς.Οι κολόνες είναι μέσα σε ιδιωτικό χώρο.Στα ξενοδοχεία που βρίσκονται πριν η μετά το ξενοδοχείο του κ.Σιφάκη υπάρχουν κόμβοι με είσοδο και έξοδο και ενδιάμεσα το πεζοδρόμιο με τον δημοτικό φωτισμό,εδω εμείς βλέπουμε μια ελληνική πατέντα.
    Και η ουσία είναι πως σίγουρα επειδή δεν υπάρχει κόμβος εισόδου και εξόδου θα υπάρχει και κάποια αναρχία στο μπες-βγες πάρκαρε,φόρτωσε ξεφόρτωσε,και τέλος εγώ προσωπικά δεν θέλω να πληρώνω τον φωτισμό σε καμία ιδιωτική αυλή ξενοδοχείου.
    Σας ευχαριστώ.

 2. ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΒΑΛΑΤΕ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΟΛΊΤΗ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ΈΣΕΙΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΑΝ ΈΧΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ( ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ )

 3. Κύριε Γερογιάννη είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε στοιχείο θέλετε να μας στείλετε για την νομιμότητα του πάρκινγκ σας.Σας ευχαριστούμε.

 4. Δημοσθένη το εσωτερικό πεζοδρομιο που βλεπεις δεν ειναι καν πεζοδρομιο αφου και εκει ο Ηλίας εχει φυτέψει δεντρακια.Οπως διαβάζω και εσεις είδατε με τα ματια σας πως ο φωτισμός εχει μετακινηθεί προς τα μεσα σε ίδιωτικο χωρο,επισης αυτος ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης εχει ασφαλτοστρωθεί με λεφτα των δημοτών.Η δικη μου ερώτηση ειναι γιατι στο ξενοδοχειο Σιφακη να υπαρχει αυτη η κατάσταση και οχι σε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής.ολη την δεξια πλευράς πηγαίνοντας προς φάρο την κατέστρεψε ο ποδηλατόδρομος,οπως και την αριστερή υπαρχουν τόσοι μόνιμοι κάτοικοι τόσα αυτοκινητα στη μεση του δρόμου και ο μονος ευνοημένος ειναι ο Σιφακης με ολόκληρο πεζοδρομιο να εξαφανίζεται να μετακινήσει ο δημοτικος φωτισμός να πέφτει άσφαλτος και να μας λένε για νομιμότητα; Και στο φιναλε ποιος υπέγραψε ποιος μηχανικός;

 5. Και εσεις κυριε Γερογιάννη μαζι με τον συνέταιρο σας Σιφακη απαντηστε και αφήστε τις εξυπνάδες,η φωτογραφίες μιλάνε απο μόνες τους δεν θα μας βγάλετε τρελους

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s