ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΙΑ….

images-stories-products-small.534e8eb09ee3f_neologo

Είναι ποτέ δυνατόν αντιδήμαρχος να αγοράζει διαμέρισμα 5 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές να το πληρώνει μέσα σε 3 μήνες με δάνειο απο την ΕΤΕ και να αναχωρεί για την μακρινή Αυστραλία λόγω οικονομικής κρίσης?

Ας δούμε τα πραγματικά γεγονότα…

ΜΑΙΟΣ 2010: 5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Η “ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ” ΤΗΣ ΚΩ συνεχίζεται …
(1) Η  σύζυγος του  Αντιδημάρχου και alter ego του Δημάρχου Κυρίτση αγοράζει ακίνητο στην Καλλιθέα.
Πωλητής ο Δ.Ν. του Κ. το τίμημα….αναλαμβάνει να πληρώσει με δάνειο από την ΕΤΕ εντός 3 μηνών…
[Αριθμός μερίδος 812-225…. Δεν έχει βάρη. 25971/2010 συμβόλαιο της Συμ/φου Κώ Ευτυχίας Διακομανώλη – Φρουζάκη , νομίμως μεταγεγραμμένου στο Υποθηκοφυλακείο Καλλιθέας στον Τόμο ΥΞΕ και αρ.134 την 21/5/2010 , το υπό στοιχείον ΙΣ/3 ισόγειον διαμέρισμα 52 ,17 τ.μ. , πολυκατοικίας κειμένης στο 128 ΟΤ του Δήμου Καλλιθέας , στην οδό Σοφοκλέους αρ …., το οποίον έχει ποσοστόν 30,40/000 εξ αδιαιρέτου οικοπέδου της πολυκατοικίας επιφάνειας 437,40 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από είσοδο , χωλ, δύο κύρια δωμάτια, διάδρομο, μαγειρείο και λουτρό.
(2) ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010: Ο Γ. Κυρίτσης χάνει τις εκλογές… Ο κ. Αντιδήμαρχος  και alter ego του Δημάρχου Κυρίτση, δημόσιος υπάλληλος επανεκλέγεται πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος μειοψηφίας. Η σύζυγός του επίσης εργάζεται μόνιμα στο δημόσιο….
(3) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012: Ο “κολλητός”, το γελαστό παιδί που από μικρός το μόνο που κάνει είναι να δοευλεύει για να επιβιώνει, να δουλεύει για να ζήσει η οικογένειά του, με τους 2 μισθούς και την ιδιόκτητη μονοκατοικία στην πόλη της Κω πήρε την μεγάλη απόφαση και φεύγει οικογενειακώς για Αυστραλία, αφού η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και η κατάρρευση των μισθών σκιαγραφούν ένα σκοτεινό μέλλον για τις ελληνικές οικογένειες και για τα παιδιά τους (δημοσίευμα KOSVOICE 3-2-12).
(4) Έτσι κατατρεγμένος, ως νέος … Ξανθόπουλος, εγκαθίσταται στο Σύδνει Αυστραλίας, Gardinia str. Beverly Hills, NSW σε μονοκατοικία και έκτοτε κατοικεί εκεί απασχολούμενος, μεταξύ άλλων, και με τη διεκπεραίωση υποθέσεων ομογενών…
(5) 21-3-2014: Ο Γιώργος Κυρίτσης (με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο FB) αφιερώνει στους ξενιτεμένους φίλους του και ειδικά στον Αντιδήμαρχο ένα ποίημα …
κάποιο τρένο τη νύχτα σφυρίζοντας η ένα πλοίο μακρινό κι απροσδόκητο θα σε φέρει μαζί με τη νιότη μας και τα όνειρά μας (βλ. δημοσίευμα KOSVOICE 21-3-14).
Απόψε…….
Θυμάστε την καταγγελία για τα 500 χιλιάδες ευρώ που πληρώθηκε ο εργολάβος για εργασίες που ποτέ δεν έκανε?
Ολόκληρη η παράταξη της Δύναμης Αλλαγής θα περάσει απο το γραφείο του ανακρίτη για της υπόθεση των 500 χιλιάδων ευρώ,αναφερόμαστε σε εργασίες που πληρώθηκε ο εργολάβος και που ποτε δεν έγιναν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s