Η απάντηση του Δημήτρη Χόνδρου για το δημοσίευμα σχετικά με την ανταλλαγή πυρών με την κ. Βακίνα Δραμουντανή.

6628b962bdbe3fbc93f31d57c9962f33_L

Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο

Με αφορμή το ρεπορτάζ για την κόντρα που υπήρξε με την κυρία Βακίνα Δραμουντανή στο εκλογικό κέντρο του κυρίου Κυρίτση κι τα σχόλια που ακολούθησαν αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω τα εξής:

Δεν αποτίμησα την πορεία της κυρίας Δραμουντανή από το 1974 στο ΠΑΣΟΚ και είμαι ο τελευταίος που θα το κάνει, άλλωστε δεν έχω υπάρξει ούτε μια μέρα μέλος του ΠΑΣΟΚ, μπορεί να το διαβεβαιώσει και η ίδια. Για μένα αγαπητοί σύντροφοι, ιερές αγελάδες στην πολιτική δεν υπάρχουν. Τίποτα δεν κατακτιέται εφάπαξ και δια παντός. Δεν ξέρω τι έκανε απο το 1974 η αγαπητή κυρία Δραμουντανή στο ΠΑΣΟΚ, ξέρω τι έκανε το βράδυ των εκλογών. Η κάμερα την κατέγραψε να παίρνει το μικρόφωνο και να ζητωκραυγάζει την νίκη του Γιώργου και το φευγιό των ….κακών!
Εξ όσων γνωρίζω, η κυρία Δραμουντανή, δεν είναι εκπρόσωπος Τύπου του κυρίου Κυρίτση, ούτε γνωρίζω να της έχει δοθεί κάποια αρμοδιότητα επί των μικορφωνικών εγκαταστάσεων του εκλογικού κέντρου της Δύναμης Αλλαγής. Εξ όσων επίσης γνωρίζω, η κυρία Δραμουντανή οφείλει εκ της θέσεως της, να εκφράζει το σύνολο της δημοκρατικής παράταξης. Η Δύναμη Αλλαγής είναι μέρος της, τελευταία μάλιστα έγινε και υποδοχέας αντιλήψεων που ελλειεονολογούν συστηματικά τη δημοκρατική παράταξη και και την ηγεσία της, δεν τους πήρε χαμπάρι; Αισθάνεται πιό κοντά σε αυτούς που αποκαλούν τον χώρο της ξεπουλημένο, από τα άξια στελέχη που τοποθετούν το εαυτό τους στο χώρο αυτό, τον οποίο έχει υποχρέωση να εκφράζει η Βακίνα, ενωτικά και συνθετικά, και ήταν υποψήφιοι και με την παράταξη του Κώστα Καίσερλη αλλά και με αυτήν του Αριστοτελη Παυλίδη;
Η εικόνα λοιπόν που μετέδωσε η τηλεόραση και αποτέλεσε τη βάση της κριτικής μου , δεν συνάδει με την εικόνα ενός προσώπου που θέλει να εκφράσει, στο σύνολο του, αυτόν τον κατακερματισμένο χώρο. Αυτή η εικόνα που είδα, λυπάμαι, αλλά δεν αντιστοιχεί σε αυτήν που φιλοδοξεί να εκφράσει ο χώρος αυτός όταν (και εάν) απαλλαχθεί απο τα βαρίδια του. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω αποκομίσει από τις συζητήσεις που, όπως ξέρει η κυρία Δραμουντανή, κάνω με την ελπιδοφόρα νέα γενιά της δημοκρατικής παράταξης.
ΥΓ. Ο κύριος Καρπαθάκης δεν ανήκει στον κύκλο των συνομιλητών μου και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για αυτό. Η προβληματική, οπως λέει, παρουσία μου στην επικοινωνία του ΠΑΣΟΚ, προφανώς έχει να κάνει με ρεπορτάζ βγαλμέμο από το κεφάλι του. Ας ρωτήσει τη φίλη του τη Βακίνα, το φίλο του τον Κυρίτση που ξέρουν, να του πούν. Αγαπητέ Γιάννη, δεν δέχομαι να εκτίθεσαι λόγω εμπάθειας και να νομίζεις ότι μου τη λές κιόλας. Και αυτό, γιατί πάντα, δείχνω σεβασμό στις ….ιστορικές προσωπικότητες του νησιού μου.

http://www.kosnews24.gr/topikes-eidhseis/politiki/item/18585-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7-%CF%87%CF%8C%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%80%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA-%CE%B2%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AE

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s