ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΤΥΧΗ κ.ΚΥΡΙΤΣΗ

local

Η τύχη λοιπόν τα έφερε να ξεκινάει τον προεκλογικό αγώνα του ο κ.Κυρίτσης δίπλα στο cafe Local στην πλατεία Ανταγόρα στο ξενοδοχείο MARITINA ιδιοκτησίας Ειρήνης Σβύνου.

Στην ανακαινισμένη πλατεία Ανταγόρα λοιπόν όπου σε λίγε μέρες τοποθετείται και το γλυπτό  της πάλης του Ανταγόρα με τον Ηρακλή,ανάμεσα στα cafe Da Luz και Cafe Local δυο καταστήματα τα οποία είχαν γίνει στόχος της παράταξης του κ.Κυρίτση που με απανωτά εξώδικα προσπαθούσε να τα κλείσει όπως και το εστιατόριο House of pizza.Ας θυμηθούμε τη έγραφε τότε η aegeanews….

Μερικές μέρες παράταση…

Αναμονή μέχρι να επιστρέψει ο Δήμαρχος από τις Κάννες, ώστε να υπογράψει (;) νέα εντολή εκτέλεσης της απόφασης οριστικής ανάκλησης των αδειών των δύο καταστημάτων (House of pizza και Local) για να εγκριθεί από το Πρωτοδικείο σύμφωνα με τη σχετική διαδικασία που προβλέπεται.

Καθώς τη χθεσινή ημέρα η απόφαση λόγω του ότι τα εν λόγω καταστήματα είχαν πελάτες όλη την ημέρα, δεν στάθηκε δυνατό να εκτελεστεί…

Βλέπουμε επομένως από την Δεύτερα τι θα γίνει τελικά. Αν και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα επικρατήσει τελικά σύνεση και θα επανεξεταστεί το θέμα μιας και το πρόβλημα όπως έχουμε ξαναγράψει έχει κοινωνικές διαστάσεις μιας και κινδυνεύουν να μείνουν τόσοι άνθρωποι χωρίς δουλειά λίγο πριν τις γιορτές…

http://aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=381792

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s