"Χασομέρηδες"Vs Κυρίτση

Με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Κυρίτση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο σε σχέση με τους εργαζόμενους του Δήμου Κω, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής:
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Κω χρόνια τώρα αποδεικνύουν με τις πράξεις την ειλικρινή διάθεση τους να προσφέρουν στον τόπο που ζουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για το καλό του συνόλου της τοπικής μας κοινωνίας.

Είναι τραγικό, από κάποιον που υπήρξε Δήμαρχος αυτής της πόλης και φιλοδοξεί να ξαναγίνει όλου του νησιού, να απαξιώνει με αυτό τον τρόπο μια εθελοντική προσφορά εργαζομένων του Δήμου.
Θέλουμε να δηλώσουμε ότι, οι τηλεοπτικές δηλώσεις του επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου προκάλεσαν τη συνολική οργή των εργαζομένων ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Δηλώνουμε ότι οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε την εθελοντική δράση για το καλό του νησιού, πόσο μάλλον τώρα που οι οικονομικές συγκυρίες πλήττουν το εισόδημα μας και μειώνουν το βιοτικό μας επίπεδο.
Τέλος ας αναζητήσει αλλού ενόχους και ας αφήσεις ήσυχους (αφού δεν μπορεί να βοηθήσει) τους εργαζόμενους να ανταποκριθούν στην αποστολή τους.


Σύλλογος εργαζομένων Δήμου Κω

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s