Ανταπάντηση Σ. Βασιλειάδη: Περί ηθικής και μέτρου, που δήθεν υπηρετεί η ‘’Δύναμη Αλλαγής’’

ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
Η απάντηση του τέως δημάρχου κ. Γιώργου Κυρίτση και της παράταξής του στην επιστολή μας είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ήταν μια απάντηση που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο συνήθως επιθετικός κ. Κυρίτσης πέρασε στην άμυνα χωρίς όμως να αποχωρίζεται την προσφιλή του τακτική της λάσπης και του αποπροσανατολισμού.

Γιατί, ενώ η ‘’Δύναμη Αλλαγής’’ θα έπρεπε να απαντά στην καταγγελία μου για την υπεράσπιση που παρέχει σε επιχείρηση πολυεθνικών συμφερόντων που συμμετέχει σε προμήθειες του δήμου, αυτή και ο αρχηγός της κ. Κυρίτσης επιλέγουν να θολώσουν το τοπίο της δικής τους εμπλοκής στους διαγωνισμούς των δημοτικών προμηθειών, στρέφοντας τη προσοχή των συμπολιτών μας σε άλλα θέματα άσχετα με τους διαγωνισμούς.
Κύριε Κυρίτση στα υποκριτικά ερωτήματά σας προς την οικογένεια Βασιλειάδη απαντούμε με ένα και μοναδικό ερώτημα :
Παραβήκατε το νόμο ως δήμαρχος για να ευνοήσετε την οικογένεια Βασιλειάδη;
Αν ναι, τότε ομολογείτε ότι δεν ήσασταν κατάλληλο πρόσωπο για να είστε δήμαρχος Κώ και αναδεικνύετε ο ίδιος τον εαυτό σας σ’ ένα πολιτικό πελατειακών σχέσεων.
Αν όχι, τότε ποιο είναι το δικό μας ατόπημα; Ότι υποβάλαμε ένα νόμιμο αίτημα στη δημοτική αρχή κι εσείς σαν δήμαρχος το ικανοποιήσατε γιατί απλά ήσασταν υποχρεωμένος από το νόμο;
Για να επανέλθουμε όμως στο κρίσιμο θέμα των διαγωνισμών του δήμου και τη νόμιμη συμμετοχή της ΝΕΟΓΑΛ σε αυτούς, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους συμπολίτες μας ότι η ΝΕΟΓΑΛ δεν έχει πάρει από το δήμο καμία απ’ ευθείας ανάθεση όλα τα χρόνια της λειτουργίας της, γεγονός που αποκαλύπτει τη δική μας ηθική και ταυτόχρονα την ανηθικότητα της συκοφαντικής εκστρατείας του κ. Κυρίτση.
Επειδή, όμως, προσπαθεί συνεχώς η ‘’Δύναμη Αλλαγής’’ να αναφέρεται στην ηθικότητα της συμμετοχής της ΝΕΟΓΑΛ στους διαγωνισμούς με συκοφαντικό τρόπο, έχω να της επιστήσω την προσοχή στο γεγονός ότι αφήνει εντελώς εκτεθειμένους κάποιους δημοτικούς συμβούλους της , που κατά την περίοδο της θητείας του κ. Κυρίτση ως δήμαρχος γνώριζε ότι είχαν πάρει απ’ ευθείας αναθέσεις για προμήθειες του δήμου και οι επιχειρήσεις τους δεν διέθεταν άδεια λειτουργίας.
Αυτά για να θυμηθούμε τα έργα και τις ημέρες της δημαρχίας του κ. Κυρίτση περί ηθικής και μέτρου, που δήθεν υπηρετεί η ‘’Δύναμη Αλλαγής’’.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Σπύρος Μ. Βασιλειάδης
Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s