ΣΕΜΜΕΚ (περί "νηφαλιότητας" Κυρίτση για Διευθυντή ΔΗΡΑΣ στο Δημ. Συμβούλιο) : Σεβασμός στους εργαζόμενους…

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργαζομένων στα ΜΜΕ της Κω (Σ.Ε.Μ.Μ.Ε.Κ.), εκφράζει τη λύπη του, και καταδικάζει τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Κυρίτση, σε βάρος του συναδέλφου Διευθυντή του ΔΗ.ΡΑ.Σ.K. κ. Τσατσαρώνη, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 24/7.

Καταδικάζουμε τις λεκτικές επιθέσεις σε βάρος των εργαζομένων στα τοπικά μέσα ενημέρωσης από όπου και από όποιον κι αν προέρχονται, ειδικά όταν γίνονται κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά.
Η πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μεταφέρεται στους εργαζόμενους στο Δήμο, ή σε απλούς δημότες, και πόσο περισσότερο να υποβιβάζεται στο επίπεδο της προσωπικής αντιπαράθεσης, ειδικά μέσα στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο οφείλουν πρώτοι από όλους να σέβονται οι αιρετοί εκπρόσωποι του λαού μας.
Οφείλουν όλοι να γνωρίζουν ότι η θέση του δημοτικού συμβούλου, ή το όποιο αξίωμα, δεν αποτελεί άσυλο και δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να εκτοξεύει υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, να λοιδορεί ή να απειλεί οποιοδήποτε πολίτη, δημοσιογράφο ή επαγγελματία.
Ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που δημιουργείται τέτοιο θέμα, που υποτιμά το επίπεδο, τις αρχές και αξίες της Κωακής κοινωνίας.
Το Δ.Σ. του ΣΕΜΜΕΚ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s