» Τι δουλειά έχω εγώ με φελούς και γρίδες, με πίτες μπρος και πίτες πίσω, ή με παιδικές χαρές και παππούδες, με εργολάβους και Αρχιερείς της διαπλοκής ή με μπριζόλες και παστίτσια…

Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος επειδή δεν μπορεί να συνυπάρξει με επίπεδο & διαπλεκόμενα Καΐσερλη-Κυρίτση (παράλληλα παίρνει Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου)
Πλαισιωμένος από όλα τα βασικά στελέχη της Ανθρώπινης Κω (μεταξύ των οποίων οι εκλεγμένοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της παράταξης πλην της ΤΣ Ν. Σκαλέρη που απουσίαζε λόγω ασθενείας) έδωσε τη Συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσης της παραίτησης του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, ο Επικεφαλής της Ανθρώπινης Κω Α. Χατζηνικολάου, ο οποίος όπως του ζητήθηκε θα παραμείνει Αρχηγός της παράταξης για όσο χρειαστεί, αν και τυπικά βάση του κώδικα αλλά και ουσιατικά σε ότι αφορά τη δημοτική δουλειά της παράταξης επικεφαλής θα είναι ο Γ. Κρητικός.
Επίσης το επόμενο διάστημα θα ορκιστεί και θα αναλάβει εκ νέου Δημοτικός Σύμβουλος ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης από την Ανθρώπινη Κω Σταμάτης Καμπουράκης.
Αίσθηση έκαναν οι συγκεκριμένες καταγγελίες για τις μεθόδους και τους τρόπους επηρεασμού των ψηφοφόρων και εξαγοράς της ψήφου που όπως τόνισε προεκλογικά χρησιμοποίησαν οι παρατάξεις των κυρίων Κυρίτση και Καΐσερλη (έτσι αιτιολόγησε την μεγάλη «τούμπα» του αποτελέσματος καθώς Δημοσκόπηση έγκυρης εταιρείας που είχε στη διάθεση του έδειχνε όπως είπε ένα μήνα πριν τις εκλογές πρώτο τον κ. Κυρίτση με 36% δεύτερο τον ίδιο με 25% και τρίτο τον κ. Καΐσερλη με 20%)
Με αυτό το επίπεδο και αυτές τις μεθόδους (50αρικα, 100στάρικα που βρήκαν υποψήφιοι του κάτω από πόρτα ψηφοφόρων, το τάξιμο σε εκατοντάδες άνεργους ότι θα τους βρουν εργασία, τις άδειες περιπτέρων που έταξαν και οι δύο σε Κω και Μαστιχάρι, τσάντα με τρόφιμα την οποία ζήτησαν πίσω όταν έμαθαν ότι αυτός που την έδωσαν δεν ψήφιζε εδώ ….) του βούρκου και της λάσπης συνέχισε («μπορεί να έφυγαν οι Αιγιαλοί κλπ αλλά κάποια άλλα συμφέροντα θα πάρουν τη θέση τους…») δεν μπορεί να παραμείνει (αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του αν και όποτε κριθεί σκόπιμο.
Παράλληλα με τη φράση «ποιά Νέα Δημοκρατία; Yπάρχει ακόμα Νέα Δημοκρατία; Πεστε μου αν υπάρχει για να πάω να την βρω κι εγώ.. Γιατί προεκλογικά την έψαχνα και δεν μπορούσα να την βρω…»» εξέφρασε την πικρία και δυσφορία του για το γεγονός ότι δεν τον στήριξε το κόμμα του, επαναλαμβάνοντας αυτό που είχε πει αμέσως μετά τις εκλογές ότι ίσως πρέπει να πάει στο ΠΑΣΟΚ για να τον ψηφίσουν κι αυτόν (μιας και οι ψήφοι των νεοδημοκρατών μοιράστηκαν στους δυο υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ) ενώ όπως πρόσθεσε ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος του ο Σ. Καμπουράκης προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ…
Τέλος ερωτηθείς για το αν υπάρχει περίπτωση να ενταχθεί από μέλος της ΝΔ και να ενταχθεί σε άλλο Κόμμα το απέκλεισε κατηγορηματικά, ενώ ενημέρωσε ότι το επόμενο διάστημα μετά το Μάστερ το οποίο έχει πάρει στον τομέα της Διοικήσης οργανισμών και διαχείρισης Ανθρώπινου δυναμικού θα ανακηρυχθεί και Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.)

aegeanews24.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s