+18

Akatalilo.jpg

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ……

Με τη γυναίκα μου όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ολοκληρώσει όλες μας τις τολμηρές φαντασιώσεις.
Με το καιρό όμως δημιουργούνται άλλες, νέες, μικρές, που μας δίνουν ενέργεια και όρεξη να συνεχίζουμε δίχως να πλήττουμε στην σεξουαλική μας ζωή.
Συχνά κουβεντιάζουμε, κυρίως την ώρα που κάνουμε σεξ, για τα πράγματα που ίσως και να μην τολμήσουμε ποτέ να κάνουμε, αλλά και αυτά που έχουμε ήδη τολμήσει μονοί μας ή και με τους φίλους μας. Για παράδειγμα ότι το κάνουμε σε ανοικτούς χώρους και κάποιος άγνωστος μας κοιτάζει ή ακόμα και το ότι συμμετάσχει μαζί μας, με πιο συχνή φαντασίωση να την παίρνει με το ζόρι. Γενικώς οι ιδέες να την υποχρεώνουν να κάνει κάτι με την βία είναι οι ποίο συνηθισμένες. Είχαμε πει κάποτε να σκηνοθετήσω τον υποτιθέμενο βιασμό της αλλά δύσκολα μπορούσα να της φερθώ τόσο βίαια.
Τα περισσότερα «σκηνικά» τα έχουμε κάνει αυθόρμητα και αυτά αποδείχτηκαν και τα καλύτερα. Όπως για παράδειγμα πριν 2 καλοκαίρια.
Βρεθήκαμε σε ένα παραθαλάσσιο χωριό κάπου ανάμεσα σε Λάρισα και πλαταμώνα. Σταματήσαμε μόνο για ένα βράδυ προκειμένου να δούμε ένα φίλο που έκανε διακοπές εκεί. Ήταν καλός φίλος ίσος ο μόνος που δεν είχε δει ερωτικά την Φωτεινή και περνούσαμε όμορφα τις λιγοστές φορές που βρισκόμασταν. Απογευματινό μπανάκι φαγητό και το βράδυ σε ένα μικρό μπαράκι μιας και δεν μας αρέσουν τα θορυβώδη μέρη. Εκεί αλλάξαμε το ποτό, από μπύρες που πίναμε στο εστιατόριο, σε βότκα που ήταν η αγαπημένη του Λευτέρη. Έμενα δε μου αρέσει, επομένως έπινα λίγο. Η γυναίκα μου πάλι δεν είχε πρόβλημα μόνο που την χτύπησε άσχημα.
Γύρω στις 2 το βράδυ με τη Φωτεινή και τον Λευτέρη μεθυσμένους, ένιωθα ότι είχε έρθει η ώρα να φύγουμε. Είχα και μεγάλη όρεξη να εκμεταλλευτώ τη μεθυσμένη μου γυναίκα. Αυτοί όμως δεν ήθελαν να φύγουν ακόμα και άρχισαν τον χορό αν και με το ζόρι στεκόντουσαν και οι 2 όρθιοι. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν βλέποντας τη Φωτεινή με το μαγιό και ένα παρεό στη μέση να κουνιέται, ήταν ο κώλος της που ήθελα τόσο πολύ να τον ανοίξω σήμερα. Ήταν κάτι που μου έδινε σπάνια μιας και πονούσε πολύ και έκλεινε αμέσως.
Έκανε μαλακίες με τον Λευτέρη όταν την τράβηξα από την μέση και ακούμπησα τον κώλο της στον πούτσο μου. Αυτή άρχισε να τρίβεται γελώντας, πάνω μου. Έγινα τούρμπο. Δε με ένοιαζε πλέον τίποτα. Ήθελα να την αρπάξω από τα μαλλιά, να τη σύρω μέχρι τα δέντρα δίπλα από το μαγαζί και να την σκίσω. Τράβηξε το Λευτέρη κοντά της για να στηριχτεί από τους ώμους του για να μπορέσει να μου τριφτεί λίγο ακόμα, χωρίς πέσει. Ο Λευτέρης την κρατά από την μέση.
Θόλωσα. Την τραβάω από τα κατσαρά της μαλλιά και της φέρνω το κεφάλι πίσω. Έχω το λαιμό της μπροστά μου και τον φιλώ. Φτάνω στο στόμα και της δίνω απανωτά γλωσσόφιλα. Αυτή συνεχίζει να κρατάει τον Λευτέρη από τους ώμους και αυτός μας κοιτάζει με προσοχή.
Με το ένα χέρι την κρατάω από τα μαλλιά και με το άλλο εξερευνώ το στήθος της πάνω από το μαγιό. Λατρεύω όταν αισθάνομαι την γυναίκα εγκλωβισμένη ανάμεσα σε 2 αντρικά κορμιά. Το ίδιο κι αυτή. Χωρίς να σκεφτώ τίποτα, θολωμένος από την καύλα της στιγμής, έπιασα και με τα 2 μου χέρια τα στήθη της και τράβηξα το μαγιό γυμνώνοντας τα. Έσπρωξα λίγο την Φωτεινή να πέσει στην αγκαλιά του Λευτέρη ώστε να μην τη δει κανείς αλλά και να έρθουν τα κορμιά τους σε επαφή. Ο κώλος της έτριβε τον πούτσο μου και οι ρώγες της τρυπούσαν το στέρνο του φίλου μας.
Είχε έρθει η ώρα.
Την τραβάω από το χέρι, παίρνω και την τσάντα της, και κατευθύνομαι έξω από το μαγαζί. Αυτή μέσα στην ζαλάδα της προσπαθεί να φτιάξει το μαγιό της, αλλά και να σταθεί όρθια. Μάταια. Ώσπου να βάλει το ένα στήθος μέσα είχαμε φτάσει στο αυτοκίνητο. Ανοίγω την πόρτα και την πετάω σαν τσουβάλι στο πίσω κάθισμα. Τότε ήρθε και ο Λευτέρης. Επιβιβαζόμαστε και φεύγουμε τρέχοντας.
Σε 2-3 λεπτά φτάνουμε στη παράλια κάπου απόμερα και ήσυχα. Κατεβαίνω και ανοίγω την πόρτα. Τραβάω τη Φωτεινή έξω και την παίρνω αγκαλιά. Ο Λευτέρης έρχετε κοντά μας και τότε την γυρίζω ακριβώς όπως την είχαμε στο μαγαζί. Αυτός κοιτούσε το στήθος της που ήταν μισοβγαλμένο. Τον προστάζω να το πιάσει, την ίδια ώρα που της τραβάω το μαγιό, σουτιέν, για να της απελευθερώσω τα βυζιά. Αυτός υπάκουσε και άρχισε να τα χουφτώνει. Τα βάζει στο στόμα του και τα ρουφάει. Εγώ τώρα που η Φωτεινή μπορούσε αν και με δυσκολία να σταθεί όρθια γδύνομαι και μαζί κατεβάζω το κάτω μέρος του μαγιό της αφήνοντας όμως πάνω της το παρεό. Ο Λευτέρης απολαμβάνει το στήθος της κι εγώ βάζω τα χέρια της γυναίκας μου στον πούτσο μου.
Όσο περνάνε τα λεπτά ο φίλος μας παίρνει θάρρος και φιλάει τη γυναίκα μου στο λαιμό και στο πρόσωπο. Η Φωτεινή αν και είχε κάνει τρίο και με άντρα άλλα και με γυναίκα δεν είχε αφήσει κανέναν να την φιλήσει στο στόμα ή να τελειώσει στο στόμα της. Και φυσικά είχε μπει μέσα της μόνο μία φορά ένας φίλος μας κι αυτός με προφυλακτικό και μόνο από μπροστά.
Για πρώτη φορά έβλεπα την γυναίκα μου, όχι σαν ψυχή, άλλα σα μία τρύπα. Σαν ένα κορμί που ήθελα να το σκίσω και να το ταπεινώσω. Ο Λευτέρης προσπάθησε να τη φιλήσει στο στόμα. Αυτή αν και μεθυσμένη αντιστάθηκε. Της πιάνω τα μαλλιά και τα τραβώ γυρίζοντας το κεφάλι ελαφρώς προς τα πάνω και αυτή ανοίγει το στόμα. Πριν πει «αχ…» ο Λευτέρης κολλάει το στόμα του στο δικό της και τη φιλάει με πάθος. Αυτή κάνει να αντισταθεί αλλά δεν έχει δυνάμεις. Η γλώσσα του εξερευνεί το εσωτερικό της όσο της τσιμπάει με μανία και τις 2 της ρώγες. Με εξιτάρει που τη βλέπω να νιώθει πόνο. Ο Λευτέρης κατεβάζει το μαγιό του. Την τραβάω άλλη μία φορά από τα μαλλιά, που σήμερα τα είχα ταλαιπωρήσει τόσο και την αναγκάζω να πέσει στα γόνατα. Της φέρνω το κεφάλι μπροστά από την πούτσα του Λευτέρη. Ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Άνοιξε το στόμα της και τον πήρε με την μία μέσα. Δεν ήταν μεγάλος. Με τα βίας έφτανε τους 10 πόντους, άλλα και το πάχος του δεν ήταν αρκετό. Έμοιαζε με έναν γυαλιστερό αντίχειρα, με 2-3 πρησμένες φλέβες και 2 ολοστρόγγυλα καλοξυρισμένα μπαλάκια. Η ελπίδα μου να δω την Φωτεινή να καταπίνει ένα μεγάλο πούτσο χάθηκε, άλλα δεν απογοητεύτηκα γιατί ήταν η ευκαιρία να δοκιμάσω μία φαντασίωση μας που δεν θα τολμούσα να πράξω με κάποιο που θα είχε τεράστιο καυλί.
Η φωτεινή έγλειφε το μικρό πουλάκι του φίλου μας που βρίσκονταν στον 7ο ουρανό. Μονολογούσε και περιέγραφε πόσο πολύ το απολαμβάνει και πόσο καλή ήταν η γυναίκα μου. Εξακολουθώ να την κρατάω από τα μαλλιά και δίνω ρυθμό στο ρούφηγμα της. Ο Λευτέρης βάζει τα χέρια του στο κούτελο της και αρχίζει να της γαμάει το στόμα με το δικό του γρήγορο ρυθμό. Καταλάβαμε ότι η στιγμή που θα χύσει πλησιάζει. Της ακινητοποιώ το κεφάλι και του φωνάζω να την ταΐσει με το σπέρμα του. Η Γυναίκα μου προσπαθεί μάταια να αντισταθεί και σπρώχνει την λεκάνη του γαμιά της. Αυτός δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για τον εαυτό του. Μπαινοβγαίνει όσο ποίο γρήγορα μπορεί. Της βιάζει το στόμα όσο αυτή μουγκρίζει. «Παρ’ τα» της φωνάζει και της γεμίζει το στόμα με το καυτό του σπέρμα. Το περισσότερο αναγκαστικέ να το καταπιεί. Έμεινε για αρκετή ώρα μέσα της ώσπου να σταματήσει να τρέμει. Βγήκε και η φωτεινή έφτυνε όσο σπέρμα είχε απομείνει στο στόμα της παίρνοντας μία έκφραση αηδίας. Ήταν όπως μου είπε αργότερα ότι πίο σιχαμερό είχε δοκιμάσει ποτέ.
Χωρίς να χάσω χρόνο, την τραβάω από τα χέρια και τη σέρνω λίγο πίο κοντά στο αυτοκίνητο. Έτσι όπως είναι πεσμένη στα 4 γονατίζω και της ακινητοποιώ με τα πόδια μου τα χέρια της. Ο πούτσος μου ακουμπάει στο πρόσωπο της και της πιάνω τα κωλομέρια. Ο Λευτέρης βρίσκεται πίσω της και μας κοιτάζει. Της ανοίγω τα κωλομάγουλα για να μπορέσει να δει ο φίλος μου το μεγαλείο την Φωτεινής. Με τις 2 της τρυπούλες τεντωμένες δεν έχασε χρόνο και κόλλησε το κεφάλι του και άρχισε να την γλείφει. Δεν προσπαθούσε να την ικανοποιήσει. Τον ένοιαζε μόνο να γευθεί τα υγρά της. Ο τρόπος του ήταν λίγο άγριος με τη Φωτεινή να βγάζει συχνά επιφωνήματα πόνου ανάμεσα σε αυτά της απόλαυσης. Πρόσεξα ότι έδειχνε μεγάλη συμπάθεια για την πίσω πόρτα.
Τον ρωτάω αν του αρέσει και απαντάει ότι είναι ενθουσιασμένος με τον κώλο της. Του εξηγώ ότι είναι σχεδόν απείραχτος αφού είναι ελάχιστες οι φορές που τον έχω παραβιάσει και αυτό με πολύ κόπο. Αυτός δηλώνει ότι αν τον είχε θα τον άνοιγε καθημερινά. Σκέφτομαι ότι με τα λιγοστά προσόντα που έχει δεν θα είχε το ίδιο ζόρι με έμενα.
Χωρίς δεύτερη σκέψη του απαντάω ότι εφόσον εγώ δεν μπορώ μου είναι άχρηστος και πως μπορεί να τον κάνει ότι θέλει. Τα μάτια του άστραψαν. Σκύβει και δίνει ένα παθιασμένο φιλί στην τρυπούλα της και άμεσος ακουμπάει το εργαλείο του πάνω της. Η Φωτεινή μόλις καταλαμβάνει τι θα της συμβεί, αρχίζει να αντιστέκεται. Με τα χέρια ακινητοποιημένα δε μπορεί να κάνει τίποτα παρά μόνο να μας παρακαλάει να σταματήσουμε.
Έχω ακόμη τον κώλο της ανοικτό όσο ο Λευτέρης σπρώχνει το πονοκέφαλο στη σφικτή της τρύπα. Με λίγη ακόμα πίεση και ένα «κρακ» μπαίνει το κεφάλι του μέσα και η Φωτεινή ουρλιάζει. Παίρνει βαθιές ανάσες για να αντέξει τον πόνο. Σε λίγο είναι όλος μέσα. Της πιάνω τα χέρια και την κοιτάζω στα μάτια. Βλέπω τον πόνο στο βλέμμα της. Ο Λευτέρης κάνει μερικές αργές κινήσεις ώσπου να την ανοίξει. Αυτή με κοιτάζει με παράπονο.
– Δε θέλω… ψιθυρίζει.
Ο Λευτέρης άρχισε πίο γρήγορα και η γυναίκα μου έσφιξε τα δόντια. Δάκρυα κύλισαν από τα μάτια της και ξέσπασε σε κλάματα.
Δεν άντεξα άλλο. Πιάνω τον πούτσο μου και τον βάζω στο στόμα της. Δε με γλείφει, δε με ρουφάει. Δεν κάνει τίποτα. Δεν προσπαθεί να μας ευχαριστήσει αλλά ούτε αντιστέκεται. Έχει παραδοθεί. Γαμάω με το φίλο μου 2 άψυχες τρύπες. Χύνω γρήγορα και βγαίνω. Τον αφήνω να τη σκίζει και πηγαίνω για μία βουτιά στη θάλασσα. Όταν βγήκα βρήκα το Λευτέρη στο κάθισμα του συνοδηγού να κάνει τσιγάρο και την γυναίκα μου ξαπλωμένη στο χώμα εξαντλημένη να κοιμάται. Όπως είδα μετά είχε χύσει μέσα στο κώλο της. Τη σήκωσα και την έβαλα στο πίσω κάθισμα. Άφησα τον φίλο μας κάπου σε έναν δρόμο και κατευθύνθηκα στο ξενοδοχείο. Της φόρεσα όπως-όπως το παρεό και πήγαμε στο δωμάτιο μας. Στη ρεσεψιόν κοιτούσαν διακριτικά τη γυναίκα μου που έδειχνε ταλαιπωρημένη με χώματα παντού και εμφανή σημάδια από ξεραμένο σπέρμα στο στήθος. Την έκανα μπάνιο και την ξάπλωσα στο κρεβάτι.
Την επόμενη ημέρα την άφησε να ησυχάσει, χωρίς να αναφέρω τίποτα. Ήξερα ότι ήταν μία άσχημη εμπειρία αλλά δε θα μου κρατούσε κακία. Κάναμε αρκετό καιρό να κουβεντιάσουμε για το συγκεκριμένο θέμα και γνώριζα καλά ότι θα σχεδίαζε την εκδίκηση της

douvli1

ΜΑΡΙΑΝΑ ΝΤΟΥΒΛΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


http://www.pornhub.com/embed/1280125321

Η Dagmara Bajura είναι απ΄την Πολωνία και έχει super boobs

Dagmara-Bajura-polish-boobs-kanoni-tv-1

Η Dagmara Bajura είναι ενα ενδιαφέρον μοντέλο απ΄την Πολωνία με super boobs!

Δείτε την

Dagmara-Bajura-polish-boobs-kanoni-tv-2Dagmara-Bajura-polish-boobs-kanoni-tv-3Dagmara-Bajura-polish-boobs-kanoni-tv-4Dagmara-Bajura-polish-boobs-kanoni-tv-7Dagmara-Bajura-polish-boobs-kanoni-tv-6Dagmara-Bajura-polish-boobs-kanoni-tv-5

http://www.kanonitv.net/2013/03/dagmara-bajura-polish-busty-girl/

Στέλλα Μπεζεντάκου….

sb59 sb60 sb62 sb64 sb65 sb66 sb67 sb68 sb69 sb70 sb72 sb73 sb74 sb75 sb76 sb77 sb78 sb79 sb80 sb81

http://sfinaki.com/post/77569936295/vintage

———————————————————————————-

Η Εβίτα Χουντάλα χορεύει με αποκριάτικη διάθεση!

Evita-Hountala-Apokries-Dance-Kanoni-1

Η sexy Εβίτα Χουντάλα χορεύει με αποκριάτικη διάθεση!

Δείτε την

Evita-Hountala-Apokries-Dance-Kanoni-2Evita-Hountala-Apokries-Dance-Kanoni-3Evita-Hountala-Apokries-Dance-Kanoni-4Evita-Hountala-Apokries-Dance-Kanoni-5Evita-Hountala-Apokries-Dance-Kanoni-6

——————————————————————————————————-

Η Karissa Shannon σε φωτογράφηση με εσώρουχα για την ημέρα του Βαλεντίνου..

Δείτε την

Karissa-Shannon-Valentine-Lingerie-For-A-Photo-Shoot-In-Los-Angeles-Kanoni-2Karissa-Shannon-Valentine-Lingerie-For-A-Photo-Shoot-In-Los-Angeles-Kanoni-3Karissa-Shannon-Valentine-Lingerie-For-A-Photo-Shoot-In-Los-Angeles-Kanoni-1Karissa-Shannon-Valentine-Lingerie-For-A-Photo-Shoot-In-Los-Angeles-Kanoni-5Karissa-Shannon-Valentine-Lingerie-For-A-Photo-Shoot-In-Los-Angeles-Kanoni-6Karissa Shannon gives us an early Valentine's Day treat

 http://www.kanonitv.net/2014/02/karissa-shannon-lingerie-photoshoot-valentines-day/

Το Μαράκι είναι τρέλα με τα κόκκινα!

Απολαύστε την:

——————————————————————————————————————–

Η Sophie Dee ποζάρει με sling bikini στην πισίνα

Sophie-Dee-Sling-Bikini-Pool-Kanoni-9 Sophie-Dee-Sling-Bikini-Pool-Kanoni-7 Sophie-Dee-Sling-Bikini-Pool-Kanoni-6 Sophie-Dee-Sling-Bikini-Pool-Kanoni-5 Sophie-Dee-Sling-Bikini-Pool-Kanoni-4 Sophie-Dee-Sling-Bikini-Pool-Kanoni-3 Sophie-Dee-Sling-Bikini-Pool-Kanoni-1 Sophie-Dee-Sling-Bikini-Pool-Kanoni-2 (1) Sophie-Dee-Sling-Bikini-Pool-Kanoni-2

http://www.kanonitv.net/2014/02/sophie-dee-poses-sling-bikini-pool/

—————————————————————————————————————–

 Veronica-Scandale-Hot-Changing-Room-Kanoni-6

Η Ελληνίδα Veronica Scandale σε καυτές πόζες στα αποδυτήρια!

Veronica-Scandale-Hot-Changing-Room-Kanoni-1 Veronica-Scandale-Hot-Changing-Room-Kanoni-5 Veronica-Scandale-Hot-Changing-Room-Kanoni-8 Veronica-Scandale-Hot-Changing-Room-Kanoni-4 Veronica-Scandale-Hot-Changing-Room-Kanoni-3

Veronica-Scandale-Hot-Changing-Room-Kanoni-2

——————————————————————————————————————–

Η οικογενειακή τους φίλη…

Ήταν καλοκαίρι και θα πηγαίναμε διακοπές με τους γονείς μου στο εξοχικό των κολλητών τους. Η φίλη των γονιών μου ήταν μια σαραντάρα μουνάρα, μελαχρινή, με το απίστευτο κορμί για την ηλικία της. Πιο μικρός είχα τραβήξει αμέτρητες μαλακίες για την πάρτη της. Λόγω του ότι και οι δυο μου γονείς δούλευαν και θα έπαιρναν λίγες μέρες άδεια μου πρότειναν αν ήθελα να πάω καμία βδομάδα πριν από αυτούς, γιατί η κυρία Μαρία θα ήταν μόνη της αφού και ο άντρας της δούλευε και θα κατέβαινε μαζί με τους γονείς μου. Δέχτηκα αφού θα είχα την ευκαιρία να χαλαρώσω και να κάνω κανένα μπανάκι στην πισίνα τους.

Όταν έφτασα στο σπίτι με περίμενε η κυρία Μαρία η οποία με πήγε στο δωμάτιο που θα κοιμόμουνα και μου λέει βαλε το μαγιό σου να κάνουμε μπανάκι στην πισίνα. Ταχτοποιήθηκα και βγήκα στην πισίνα όπου την είδα να κάνει ηλιοθεραπεία μπρούμυτα φορώντας μόνο ένα στρινγκ. Πήγα και ξάπλωσα δίπλα της και ξεκίνησα να βάζω αντηλιακό. Γυρίζει και μου λέει όταν τελειώσεις μπορείς να μου βάλεις και εμένα λίγο. Εντάξει της λέω και ξεκινάω να της βάζω στην πλάτη. Καθώς την άλειφα μου λέει αν μπορείς βαλε μου παντού. Κατέβηκα λοιπόν στον κώλο της όπου άρχισα να της τον αλείφω και μετά συνέχισα στα πόδια. Εκείνη τη στιγμή τα άνοιξε και είδα τις τριχούλες που εξείχαν από το μουνάκι της και αμέσως καύλωσα και έφυγα σφαίρα για να βουτήξω για να μην καταλάβει τίποτα.

Όταν βγήκα ξάπλωσα στην ξαπλώστρα δίπλα της και ξαφνικά γυρίζει ανάσκελα. Τότε τα έχασα. Είδα δυο απίστευτες βυζάρες. Καύλωσα και εκείνη το κατάλαβε και απλά χαμογέλασε και με μια κίνηση κατέβασε λίγο το μαγιό της ίσα-ίσα να καλύπτει το μουνί της. Φαινόντουσαν κανονικά η γραμμή από τρίχες που είχε αφήσει αξύριστες στο μουνάκι της. Είχα τρελαθεί και μου ερχόταν να ορμήσω, αλλά κρατιόμουνα γιατί δεν ήξερα αν με προκαλεί η αν νιώθει απλά άνετα μαζί μου. Όταν πλέον πήγε απόγευμα μου λέει πάω να κάνω ένα μπανάκι και να ετοιμάσω να φάμε. Ετοιμαστήκαμε και οι δυο και όταν τελειώσαμε το φαγητό καθίσαμε στον καναπέ συζητώντας μέχρι που πήγαμε για ύπνο.

Την επόμενη ημέρα ήρθε να με ξυπνήσει για να φάμε πρωινό. Κοιμόμουνα μόνο με το μποξεράκι μου και ήμουν καυλωμένος. Ξαφνικά μέσα στον ύπνο μου ένιωσα κάποιον να με χαϊδεύει, άνοιξα σιγά-σιγά τα μάτια μου και την είδα να έχει καρφώσει το βλέμμα της στον πούτσο μου. «Ξύπνα» μου λέει και έλα να φάμε πρωινό. Τότε είδα ότι φορούσε ένα μαύρο διάφανο παρεό και από μέσα ήταν γυμνή. Κατέβηκα να φάμε και μετά βγήκαμε στην πισίνα. Τότε μου λέει σε πειράζει να μην βάλω μαγιό γιατί θέλω να κάνω ωραίο μαύρισμα. Η απάντηση μου ήταν βέβαια ότι δεν έχω πρόβλημα. Λύνει το παρεό της και βλέπω την κορμάρα της ολόγυμνη. Γύρισα αμέσως πάλι για να μην δει την καύλα μου. Ξάπλωσε και αυτή ανάσκελα και μου λέει …

–    βρε αγόρι μου γιατί δεν βγάζεις και εσύ το μαγιό σου να κάνεις ωραίο μαυρισματάκι. Τι με ντρέπεσαι;

–    Όχι…

λέω και με μια κίνηση το βγάζω. Μετά από κάνα δυο λεπτά μου λέει μπορείς να μου βάλεις λίγο λαδάκι. Σηκώνομαι και τα μάτια της καρφώθηκαν στον πούτσο μου. Πήρα το λάδι και άρχισα να την αλείφω στην πλάτη κατεβαίνοντας στον κώλο της και μετά στα πόδια. Είχα τρελαθεί βλέποντας το μουνάκι της. Μετά από λίγο γύρισε, άναψε ένα τσιγάρο και μου λέει…

–    αγοράκι μου μπορείς να μου βάλεις λάδι και μπροστά γιατί καπνίζω;

Σηκώθηκα πάλι και κοιτώντας το κορμί της καύλωσα πάλι. Ένοιωθα ότι πίσω από τα γυαλιά της κοίταζε τον πούτσο μου που προσπαθούσα να τον κρύψω. Έπιασα πάλι το λάδι και πριν αρχίσω να την αλείφω μου λέει στις ρώγες μου θα μου βάλεις από το αντηλιακό όχι από το λάδι. Άρχισα να την αλείφω και την άκουγα να βαριανασαίνει κατέβηκα προς τα πόδια της και άρχισα να την αλείφω βλέποντας το υπέροχο μουνάκι της να γυαλίζει από τα υγρά. Όσο της άλειφα τα πόδια την άκουγα να ανασαίνει ακόμα πιο βαριά. Της άλειφα τα μπούτια και δήθεν τυχαία πλησίαζα το μουνάκι της ίσα-ίσα και την έβλεπα που τρελαινόταν. Πήρα μετά το αντηλιακό και άρχισα να της αλείφω τις ρώγες. Μόλις τελείωσα βούτηξα μπας και ηρεμήσω. Όταν γύρισα και ξαναξάπλωσα άναψα ένα τσιγάρο. Τότε μου λέει…

–    πρέπει να βάλεις λάδι αλλά μην το σβήσεις θα σου βάλω εγώ.

Σηκώνεται και έρχεται και αρχίζει να με αλείφει. Άρχισε να μου αλείφει το στήθος και να κατεβαίνει στη κοιλιά μου και στα πόδια μου. Τα χέρια της περνούσαν σύριζα από τον πούτσο μου και ίσα-ίσα που τον ακουμπούσαν. Είχα τρελαθεί ένιωθα ότι ο πούτσος μου θα εκραγεί. Όταν τελείωσε πήρε το αντηλιακό έβαλε στο χέρι της και μου έπιασε τον πούτσο και άρχισε να μου τον αλείφει.

–    Όταν κάνεις γυμνός ηλιοθεραπεία πρέπει να βάζεις πάντα αντηλιακό.

Συνέχισε να μου τον αλείφει πάνω κάτω παίζοντας μου μαλακία. Ήμουνα έτοιμος να χύσω και μάλλον το κατάλαβε και σταμάτησε ξαφνικά. Το απόγευμα κάναμε μπάνιο φάγαμε και κάτσαμε στον καναπέ να δούμε τηλεόραση. Κατά τις δώδεκα σηκωθήκαμε να πάμε για ύπνο. Είχα μόλις ξάπλωσα έβγαλα το μποξεράκι μου γιατί είχα καεί λιγάκι από τον ήλιο και με ενοχλούσε. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα μπαίνει μέσα και μου λέει…

–    χάλασε το κλιματιστικό στο δωμάτιο μου. Σε πειράζει να κοιμηθούμε σήμερα μαζί;

–    Όχι δεν έχω πρόβλημα,

της απαντάω. Φορούσε ένα πολύ κοντό νυχτικό. Ξάπλωσε και σκεπάστηκε με το σεντόνι.

–    Συγνώμη μισό λεπτό να βάλω το μποξεράκι μου γιατί έχω καεί λίγο και με ενοχλούσε.

–    Όχι, μου λέει, μην το βάλεις, κάτσε να σου φέρω λίγη κρέμα.

Γύρισε κρατώντας την κρέμα. Έσβησε το φως, τράβηξε το σεντόνι και έκατσε ακριβώς επάνω στον πούτσο μου. Τότε κατάλαβα ότι δεν φορούσε κιλοτάκι, γιατί ένιωσα αμέσως το καυτό μουνάκι της. Άρχισε να με αλείφει με την κρέμα και ταυτόχρονα κουνιόταν μπρος πίσω και έτριβε το μουνάκι της επάνω στον πούτσο μου. Το σκηνικό αυτό κράτησε κάνα δεκάλεπτο, μέχρι που σηκώθηκε και άρχισε να κατεβάζει τα χέρια της προς τον πούτσο μου. Τότε μου λέει…

–    έχεις καεί και εδώ…

και πιάνοντας τον πούτσο μου άρχισε να μου τον παίζει. Της απαντάω «ναι».

–    Ωραία, μου λέει, αλλά εδώ δεν θα σου βάλω κρέμα, θα τον κάνουμε καλά αλλιώς.

Σκύβει και ακουμπάει τα χείλια της επάνω στο κεφάλι του πούτσου μου. Ένιωθα ότι θα πεθάνω από την καύλα. Άρχισε να τον φιλάει ενώ παράλληλα μου τον έπαιζε. Μετά από λίγο τον έβαλε όλο μέσα στο στόμα της και άρχισε να μου παίρνει την καλύτερη πίπα της ζωής μου. Δεν άντεξα για πολύ και άρχισα να χύνω στο στόμα της. Τα ήπιε όλα. Ξάπλωσε για λίγο δίπλα μου και κάναμε ένα τσιγάρο. Μόλις το σβήσαμε μου λέει μην νομίζεις ότι τελειώσαμε. Μου ξανα-αρπάζει τον πούτσο μου και αρχίζει πάλι να τον γλύφει. Δεν άργησα πολύ για να ξανακαυλώσω. Σηκώνεται και γυρίζει σε στάση 69. Έβλεπα μπροστά μου το μουνάκι της για το οποίο τον είχα παίξει αμέτρητες φορές και δεν το πίστευα. Άρχισα να της το γλείφω και δεν ήθελα να τελειώσει. Γλειφόμασταν για αρκετή ώρα ώσπου σηκώνεται γυρίζει πιάνει τον πούτσο μου και τον βάζει στο μουνάκι της. Κοπανιόταν επάνω του σαν λυσσασμένη.

Άρχισε να χύνει και να ουρλιάζει. Βγήκε και μου τον πήρε πάλι στο στόμα μέχρι που έχυσα. Τις επόμενες ημέρες συνεχίσαμε να γαμιόμαστε ασταμάτητα μέχρι να έρθουν και οι υπόλοιποι. Παρά το ότι ήρθαν, σε κάθε ευκαιρία που βρίσκαμε γλειφόμασταν και γαμιόμασταν.

……………………………………………………………………………………………………………….

Με λένε Θοδωρή και είμαι 24 ετών. Αυτή η γυναίκα πάντα με καύλ… ανεξέλεγκτα.Υπέφερα με τον π… μου να κοντεύει να τρυπήσει το παντελόνι μου, κοιτώντας τον σφικτό τουρλωτό κώλ… της να διαγράφεται μαζί με την γραμμή από το κιλοτάκι της μέσα από την μαύρη φούστα, καθώς έσκυβε μπροστά μου σε ανύποπτες (για αυτήν) στιγμές…

Η θεία Μαίρη, 45 ετών κοκκινομάλα και ανύπαντρη, με το πρόσωπο και το σώμα της πουτ…. που όλοι οι νεαροί ονειρευόμαστε στα όνειρα μας να ξεσκ…, ήταν για τον 24χρονο π….. μου η απόλυτη φαντασίωση αλλά και η αιτία να τραβάω μαλ…. ασύστολα.

Πρέπει εδώ να πω ότι η θεία Μαίρη αποτελούσε πάντα αντικείμενο έντονου ενδοοικογειακού κουτσομπολιού, εξαιτίας του γεγονότος ότι ήταν ανύπαντρη, ότι κυκλοφορούσε με διάφορους γκόμενους κατά καιρούς και ότι ζούσε μια ανεξήγητα άνετη ζωή: Noίκιαζε ωραιότατο διαμέρισμα στο Μαρούσι, οδηγούσε 4Χ4 κανονικό offroad, ντυνόταν από ακριβά καταστήματα στην Κηφισιά κλπ… Το κουτσομπολιό ανέφερε ότι της τα «ακουμπούσαν» οι διάφοροι γκόμενοι της…

Ένα καλοκαίρι πριν από δύο περίπου χρόνια, αποφάσισα ότι έπρεπε να βρω τρόπο να εκτονώσω την ορμή μου αν όχι με τη θεία μου, τουλάχιστον με κάποια άλλη 40άρα. Η καλύτερη λύση ήταν να πάρω μια βίζιτα (call girl) και να εκτονωθώ επάνω της μήπως ηρεμήσω λίγο. Εκμυστηρεύτηκα την απόφασή μου στον φίλο μου και συμφοιτητή Πάνο, ο οποίος επανειλημμένα μου είχε πει ότι έφερνε βίζιτες στο σπίτι του και περνούσε φίνα!

Έτσι ένα βράδυ Πέμπτης, έφυγα ξαναμμένος από το σπίτι και πήγα τρεις δρόμους παρακάτω στο άδειο πλέον διαμέρισμα του φίλου μου, (είχε φύγει για μερικές μέρες καθώς ήταν καλοκαίρι και μου είχε αφήσει τα κλειδιά). Πήρα λοιπόν τηλέφωνο και ζήτησα τη… Ράνια, όπως μου είχε πει ο φίλος μου (επειδή ήταν όπως έλεγε καύλ….). Η τηλεφωνήτρια μου είπε ότι θα ήταν στο χώρο μου σε μια ώρα περίπου. Το εργαλείο μου είχε ήδη σηκωθεί σαν κοντάρι σημαίας…

Είχα αποφασίσει να παραμείνω με το μποξεράκι χωρίς παντελόνι και έτσι να υποδεχθώ την Ράνια, απελευθερωμένος επιτέλους από καθωσπρεπισμό που δεν θεωρούσα ότι ταίριαζε με την περίσταση. Την πλήρωνα για την γαμ…

Ο ήχος του κινητού διέκοψε το τραίνο των σκέψεων μου… Το call girl βρισκόταν κάτω από το σπίτι. Έτρεξα στο θυροτηλέφωνο να ανοίξω, ενώ περίμενα στο σαλόνι. Η πόρτα άνοιξε…. και βρέθηκα στο καθιστικό όρθιος απέναντι από την… ΘΕΙΑ ΜΑΙΡΗ!

Τα πάντα είχαν παγώσει και γύριζαν γύρω μου. Δεν ήξερα αν αυτό που ζούσα ήταν πραγματικότητα ή αν πρωταγωνιστούσα σε ταινία με αντικείμενο τις σεξουαλικές μου φαντασιώσεις. Η Μαίρη έκρυψε επιδέξια ενα φευγαλέο ξάφνιασμα που έδειξε να εχει αρχικά και έμεινε ορθια να με κοιτάζει μαζι με ενα απροσδιόριστα προκλητικό χαμόγελο.

– Πάντα χαίρεσαι όταν με βλέπεις αγορίνα μου! είπε με τα μάτια καρφωμένα στο φουσκωμένο μποξεράκι μου.
-…………….. (είχα καταπιεί τη γλώσσα μου )

Φορούσε ενα ολόσωμο καλοκαιρινό κόκκινο φόρεμα αρκετά πάνω από το γόνατο. Δεν μπορούσα να σταματήσω να τη χαζεύω…

– Μου επιτρέπεις βέβαια να καθίσω!, συνέχισε και καθησε χαριζοντας μου ενα ακόμα απο τα υπέροχα σταυροπόδια της – αυτά που με εκαναν τουρμπο

– Τι θα γίνει δεν θα μιλήσεις? με κοιταζε στα μάτια.

Εβγαλε απο την τσαντα της ενα slimline και τό άναψε με την περίσσια αυτοπεποίθηση που εχει συνηθως αυτός ο τύπος των γυναικών.

-Χα..χα, μα μην κάθεσαι εκει, ελα εδω δίπλα μου για αυτό δεν με έφερες εδω;

– H θεία πουτ…. και ο ανηψιός πουτανιάρης. Ενδιαφέρον ακούγεται!

– Νομίζω ότι έτσι είναι αρκετά καλύτερα…..είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα μεταξύ μας.
-Καλύτερα απο τι εννοείς?
-Εννοώ οτι είναι προτιμότερο να με «πάρεις» ως πουτ… παρα να έρχεσαι σπιτι μου και να με παίρνεις συνεχώς μάτι…

-Ωστε.. ώστε είχες καταλάβει;

Με μανία άρχισα να τη φυλάω παντού και πριν καλά καλά το καταλάβω, ημουν πλέον ολόγυμνος με μια τρανταχτή στύση, επανω στην 45χρονη κακκινομάλα μουν… θεία μου. Το σώμα αυτής της γυναίκας ήταν ένας ναός και τώρα εγω έπρεπε να το προσκυνήσω με λατρεία και πάθος.

Τα ρίγη που της διαπερνούσαν το κορμί γίνονταν έκδηλα απο τους αναστεναγμούς που έβγαζε. Κατεβαίνοντας προς απόκρυφα και ανεξερεύνητα σημεία, αρπαξα στα δόντια το μαυρο ευωδιαστό κιλοτάκι και με μια αργη διαδικασία που εδειχνε ιεροτελεστία το κατέβασα βγάζοντας το τελείως. Η περιοχή ηταν ξυρισμένη και οι χυμοι που ξεχείλιζαν ανακατεύονταν σε ενα πολυ αισθησιακό cocktail με το άρωμα first που φορούσε σχεδον σε ολο το σωμα της.

Αποτομα με άρπαξε απο τα μαλλια και με εφερε μπροστά στο προσωπο της.

– Καυλ… αγόρι μου σκίσε το μ… της πουτ… της θειας σου, με διέταξε σχεδον, κοιτάζοντας με εντονα στα ματια. «Γ…. με, μη με λυπάσαι». Ο ιδρώτας που την είχε περιλούσει, οι σπασμοί στο κορμί της και η ασταθής χροιά της φωνής έδειχναν οτι η επαγγελματίας βίζιτα θεια Μαιρη ειχε μόλις βιωσει εναν μοναδικό ξεχωριστό οργασμό, μετά από την π…. που της έριξα.

Με γύρισε και… όταν τον πηρε στο στομα (ολον μεχρι το βαθος ) ένιωσα για πρωτη φορά τι σημαινει τσιμπ….

Μετά από λίγο, σηκωθηκε να παρει το κινητό της που αρχισε να χτυπά επίμονα. Αποσυρθηκε στο μπανιο, απ’ όπου βγήκε λιγο αργοτερα φρεσκαρισμενη και καυλ… as always.

Καθως της ανοιξα την πορτα αγκαλιαστήκαμε. Εσκυψε στο αυτί μου:
– Δεν σε ..χάλασε που είμαι… ε μαναρι μου? Ρωτησε με ειλικρινή τρυφερότητα, αγωνία και αβεβαιότητα. Το βλέμμα της ικέτευε μια καθησυχαστική απάντηση μου. Κινηθηκε προς το ασανσερ.

Οταν συναντήθηκαν ξανά οι ματιές μας, της είπα :
– Οχι, υπέροχη γυναικάρα μου. Σε ευχαριστώ που είσαι πουτ…

Δεν ξέρω τι μπορεί να πει ο καθένας από εσάς, πάντως εγώ το κατα- ευχαριστήθηκα! Πολύ θα ήθελα να το ξανακάνω!!!

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Έλενας, 30 ετών: «ΚΕΡΑΤΩΝΑ τον άνδρα μου, ενώ με γ…… ΠΙΛΟΤΟΙ»

Με λένε Έλενα και είμαι 30 ετών. Ντρέπομαι για αυτά που θα γράψω, αλλά είναι η αλήθεια. Το να στείλω ανώνυμα κάτι και να πω αυτό το βάρος που κουβαλάω μέσα μου, με βοηθά να ξαλαφρώσω για λίγο, γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να τα πω πουθενά αλλού.

Πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, φθάσαμε με τον άνδρα μου σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, όπως πολύς κόσμος άλλωστε. Αυτός είχε έναν καλό μισθό, αλλά δυστυχώς μας έφαγε η μεγαλομανία μας, (θέλαμε μεγάλη ζωή, τρομάρα μας), με αποτέλεσμα να αποκτήσουμε πολλά χρέη. Εγώ φυσικά δε δούλευα, είχα βολευτεί και μου άρεσε να κάθομαι. Σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε;

Τελοσπάντων, μετά από πολλούς τσακωμούς και διάφορες καταστάσεις έπρεπε να δουλέψω και γω. Επειδή ήμουν ιδιαίτερα εμφανίσιμη και είχα βγάλει παλιότερα και μια ιδιωτική σχολή αεροσυνοδών, αλλά ποτέ βέβαια δεν εργάστηκα, τώρα έπρεπε να το κάνω. Με τα πολλά, επειδή ήξερα και δύο ξένες γλώσσες, είχα τα απαραίτητα προσόντα, πέρασα από συνεντεύξεις και με προσέλαβαν σε γνωστή αεροπορική εταιρία ως αεροσυνοδός. Στην παρούσα φάση, είναι κάτι το οποίο έχει πολλή ζήτηση στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στο εξωτερικό και ειδικά σε χώρες τύπου Ντουμπάι. Απλώς είναι δύσκολο να σε πάρουν, γιατί θέλει πολλά προσόντα. Εγώ για καλή μου τύχη όμως τα κατάφερα. Όπως καταλαβαίνετε, τα λεφτά ήταν πολλά, ταξίδια, έξοδα πληρωμένα και γενικά… ωραία ζωή και πλούσιες εμπειρίες!

Στην αρχή όλα ήταν καλά, ώσπου μια μέρα παρατήρησα έναν πιλότο (ΚΟΥΚΛΟ οφείλω να πω), να κοιτάει συνέχεια τον κώλ…. μου και το στήθος μου πολύ έντονα. Με τα πολλά, μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιο του το βράδυ μετά από μια πτήση, όπου θα διανυκτερεύαμε, με την πρόφαση να πιούμε ένα ποτό και να τα… πούμε! Υποψιάστηκα, ότι προφανώς το πήγαινε αλλού… όμως γούσταρα και γω! Στο τέλος, καταλήξαμε να πηδ…….!!! Με πηδ…… με τη στολή και γούσταρα ανελέητα!

Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά ούρλιαζα λέγοντας: «Πήδ…. με ΣΚΛΗΡΑ! Το θέλω βαθιά μέσα μου»! Σιγά σιγά, αυτό άρχισε να γίνεται όλο και πιο συχνά, γιατί ταξιδεύαμε συνέχεια. Ένα βράδυ, που πήγα στο δωμάτιό του όμως, ήταν εκεί κι ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου (απίστευτα ωραίος κι αυτός)! Μόλις τον είδα, να κάθεται στην πολυθρόνα και να πίνει ουίσκι, κοιτάζοντας με από πάνω μέχρι κάτω, ήξερα ότι θα με ΠΗΔ…. και αυτός εκείνο το βράδυ!

Και όντως έτσι έγινε! Με ξέσκ… και οι δύο… Το θέμα είναι ότι αυτό άρχισε να γίνεται κι άλλα βράδια. Το αποτέλεσμα; Έφθασα σε σημείο να πάω με άλλα δύο μέλη του πληρώματος.Δεν είναι μόνο το ότι γούσταρα να με πηδ…. ωραίοι άντρες, οι οποίοι ήταν και πιλότοι (που είναι η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ κάθε γυναίκας), αλλά σιγά σιγά άρχισαν να μου παίρνουν πανάκριβα δώρα, ρούχα, κοσμήματα, καλλυντικά και εγώ είχα ΤΡΕΛΑΘΕΙ. Ταξίδευα σε όλο τον κόσμο, με πηδ…. οι καλύτεροι όποτε ήθελα, είχα πολλά λεφτά δικά μου και μου έπαιρναν συνεχώς πανάκριβα δώρα, άντρες που η καθεμία θα ζήλευε. Γνώριζα συνεχώς κόσμο και γενικά… ζούσα απίστευτα πράγματα.

Όποτε επιστρέφαμε στη βάση μας στην Αθήνα, έβλεπα τον άντρα μου και εκείνος δικαιολογημένα με ρώταγε πώς τα αγοράζω όλα αυτά και φυσικά του έλεγα ότι κάνω όσο μπορώ οικονομία, ότι σχεδόν τα πάντα είναι πληρωμένα (κάτι το οποίο είναι αλήθεια άλλωστε) και ότι τα παίρνω με τα λεφτά μου. Όμως, ενώ καταλαβαίνα ότι τον ενοχλεί, δε μου έλεγε και πολλά, γιατί έδινα λεφτά στο σπίτι για τα έξοδα μας και για τα χρέη που υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα, οπότε δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς.

Το θέμα είναι, ότι δεν αντέχω άλλο να κάνω αυτή τη διπλή ζωή, κερατώνοντας τον άντρα μου και λέγοντας συνεχώς ψέμματα. Από την άλλη, δε θέλω να σταματήσω να κάνω αυτή τη δουλειά, εκτός του ότι δεν μπορώ κιόλας αυτή τη στιγμή, πάνω που πάμε να πάρουμε μια ανάσα οικονομικά. Αισθάνομαι πολύ άσχημα και είμαι σε αδιέξοδο… Τι να κάνω;;; Το «καλό» ας πούμε της υπόθεσης είναι ότι δεν έχουμε παιδιά. Διότι ήμασταν μόλις μερικούς μήνες παντρεμένοι, όταν εγώ έφυγα για να κάνω αυτή τη δουλειά, οπότε μετά ήταν αδύνατο. Είχαμε πει ότι θα το αφήναμε για αργότερα…

Ξέρω ότι με αυτό που έκανα, οι περισσότεροι θα με θεωρούν πουτ…. αλλά πριν με κρίνουν, αν ήταν αυτοί στη θέση μου, μπορούν να είναι σίγουροι ότι δεν θα υπέκυπταν;;; Λεφτά, δώρα, ταξίδια, γαμ…..σια και γενικά μεγάλη ζωή….

7 Comments

  1. Κοιτα προσωπικα εγω και βεαια σε θεωρο πουτανα..Τα λεφτα τα δωρα και γενικα ολα αυτα που λες οτι η καθε μια ονειρευεται δεν ισχυει στην προκειμενη περισταση…Το θεμα ειναι απλο..Απλα εισαι μητρομανα και σαρεσει να γαμιεσαι οπως καταλαβαμε ολοι στο παρακατω αθρο…Θα σου προτινανα χωρισεις τον αντρα σου και να συνεχισεις να γαμιεσαι ελευθερα..Ο νατρας σου ο κακομοιρος δεν φφταιει σε τιποτα οκ ? Αλλιως σταματα την δουλεια αυτη και ζησε τιμια μην τα γαμας και τα ισοπεδωνεις ολα..αμαρτια απο τον θεο…Και τελος σκεψου να το εκανε αυτο ο αντρας σου..Εσυ να καθοσουν σπιτι και ο αντρας σου να σε κερατωνει καθε μερα…..Αυτα… ελπιζω να σε βοηθησα…. 😉

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s